IRC-Galleria

PsyComa

PsyComa

siemailee Ginseng Oolongia

Tykkään...Keskiviikko 09.08.2006 04:23

... elämästä.

I have a DREAM!Tiistai 11.07.2006 15:21

Aika tyhjä olo, tarpeeks monta päivää töitä ja kaikkee kivaa töiden jälkee, nyt pari päivää vaan ollu tai, no toinen päivä menossa ettei tee mitää, eikä piristä mieltä ja kehoa millään muulla kun raikkaalla mehulla ja vedellä, sekä tietysti ruoalla.
Musiikki kuullostaa erilaiselta, tuntuu että se kulkee korvasta käsien ja jalkojen kautta rintaan, jossa se voimistuu ja sieltä jatkaa matkaansa edelleen aivoihin ja alkaa tuottaa pieniä hitusia mielihyvää ja keho saa tarvitsemaa rentoutusta luonnonteitä pitkin.
Just nyt tahtoisin että olisin laulu- ja soitinyhtye Ppk:n keikalla jossakin todella pimeässä hallissa mikä olisi valaista vain ja ainoastaa sinisillä ja punaisilla lampuilla, tai vaihtoehtoisesti olisin jossain rannalla missä aurinko paistaisi polttavan kuumana ja saisi ihon kihelmöimään.
Vielä kyl pakko sanoa että jos ei Ppk ole tuttu niin nyt on siihen korkea aika tutustua, tää on jotain niin sanoin kuvaamattoman kaunista, maata sohvalla tuulettimen alla ja kuunnella näitä ääniä mitkä puskee väkisin musiikin läpi ja ja ja, ja vitut, ei tätä voi teille selittää (:

On olemassa...Maanantai 19.06.2006 12:16

On olemassa kahdenlaisia miehiä; niitä jotka löytävät kaiken muun, paitsi klitoriksen, ja niitä jotka löytävät klitoriksen, mutta eivät mitään muuta.

:)Torstai 15.06.2006 13:26

Your back itches as fleas start celebrating Ruttuturpa's birthday.

Mudissaki saa mielenkiintosii asioita aikaa ku on synttärit :D

Yhyyy.Tiistai 06.06.2006 02:24

Aamul pitäs herää 5.30 ja aamutoimien jälkee suunnistaa opelin keula kohti big city Lahtea ja siellä lahden ammattikorkeakouluun päi tekemään kokeita, nappaa kyl tommone herätys ja ajamine iha älyttömästi, varsiki ku o viel hereil tähä aikaan... Mut koittas mennä saamaa unta että jaksaa edes herätä aamulla.

<3 <3 <3Keskiviikko 31.05.2006 15:32

Tää päivä kyl rules oikeesti iha bitu paljo =) Kati sai stipendin koulusta ja mie sain Suomen keittiömestareiden kunniakirjan. Ho hoi, tänää vois ehkä vaik ottaa sit sidukan tai kaks sen kunniaks ku ollaa niin HYVIÄ. Äitihä se itki ja katteli et kenes todistus tää oikee on, et ei kyl taida siun olla.

Ja taas soi: 22 Pistepirkko - This Time

Jyväskylän AmmattikorkeakouluKeskiviikko 31.05.2006 11:28

Tuli sit kuiteki kutsu pääsykokeisii, sekä miulle, että Katille. Perjantaina 9.6.2006 ois sitte sinne meno tekemää kokeet, toivotaa et sinne nyt sit päästää!

This time...Keskiviikko 31.05.2006 11:27

I know I, if you believe me
I know I'm not out of my mind
I know I, if you can see me
I know I'll never say it was me who was right
Joo ei sit jyväskylää tarvii lähtee, keskiarvo taitaa olla jotain ~4.1, eikä tullu ees kutsua pääsykokeisiin, no lahtee tuli, MUT jäppise niko o muuttamas kai sinne ni pitää nyt kattoa et jaksaako sinne ees hakee, vittu en taho samaa kaupunkii sen kanssa :DDD no ei, sinne siis 6.6.-06 tekemää pääsykokeet. aika saatanalline päivä!