IRC-Galleria

PsyComa

PsyComa

siemailee Ginseng Oolongia

painoa vai ei painoa?Torstai 31.05.2007 22:11

Pää tuntuu nousevan ylös, mutta silti ajatukset painaa kovasti, miksi?

Vitti!Keskiviikko 30.05.2007 16:32

ella ja aleksi - tarkastaja lerppu koiranen

en o vähää aikaa kuullu yhtä kovaa kappaletta :D

(:Torstai 03.05.2007 13:48

Entä jos tarhurin pituinen hamppu
katkeaa ja hajoopi lamppu?
Joudunko ottaan pullosta naukut,
voinko mä vääntää tuhkasta paukut?

.Tiistai 13.02.2007 12:27

They love their Parasite God - Yet they crucify me.

Se on sirkusPerjantai 13.10.2006 12:50

Luulin et kirjotin tän jo tänne, mut en ollukka tehny.

Meil oli tossa koulus ekat kokeet ja lukemine jäi iha siis tosi vähälle, ja epäilen et näin kyseisen unen, koska tunsin että en oo lukenu tarpeeks, mutta asiaan:

Heräilin jostain asuntovaunusta ja vieressäni oli nukkumassa Tomi, noustiin siinä ylös ja mietittiin et mitäs mei tänää pitikään tehdä, alkaa muistua et ollaa töissä sirkuksessa ja meidän pitäs vetää melkeen kahden tunnin pituinen ohjelma kahdestaa, lukuunottamatta yhtä jonglööriosuutta. Melkein kaikki oli jotain sketsei missä pitää puhuu ja oltii luettu vaan kerran kaikki läpi, joten mitään en muistanut.
Aloin ponderaa et ei helvetti ei tästä tuu yhtää mitää, ja sanoin Tomille et hei Tomi, mie en muista näitä juttui yhtää, johon Tomi vaa totes et en miekää, mut otan kepuu ni se auttaa muistamaa, tai jos ei auta ni auttaa improvisoimaa.
Sen jälkee kateltii esitys listaa ja meille oli laitettu illalle viel toine esiintymine, sit oltiiki yht äkkiä vuoksenniskan yhteiskoulun yläasteen pihalla ja siel oli jotain soldierboita iha sikana ja niil oli sulkeiset menos, siin sit pikasesti niille lollattii ja sitten heräsinki.

Kummallisii unii kyl viime aikoina.

Mister Jäppinen mesessä:Lauantai 07.10.2006 01:03

Niko sanoo:
hei mie vähä mietin tos

Niko sanoo:
ooks paikal?

Niko sanoo:
nimittäi jos mie pääsen tullii töihi ni pääsen FISTAA JANNUJA LUVAN KANSSA!!!! DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD "MISTER JÄPPINEN HUUTAA ETTÄ PERSEET PYSTYY NYRKKIÄ TULLOOO" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD heahehaheheaheaheaheah ei vittu oiski kova ku pääsis räplää jannujen butteja luvan kans

Hola!Tiistai 26.09.2006 16:51

Ilmoittauduin just espanjan kielen kurssille :D

Tykkään...Keskiviikko 09.08.2006 04:23

... elämästä.

I have a DREAM!Tiistai 11.07.2006 15:21

Aika tyhjä olo, tarpeeks monta päivää töitä ja kaikkee kivaa töiden jälkee, nyt pari päivää vaan ollu tai, no toinen päivä menossa ettei tee mitää, eikä piristä mieltä ja kehoa millään muulla kun raikkaalla mehulla ja vedellä, sekä tietysti ruoalla.
Musiikki kuullostaa erilaiselta, tuntuu että se kulkee korvasta käsien ja jalkojen kautta rintaan, jossa se voimistuu ja sieltä jatkaa matkaansa edelleen aivoihin ja alkaa tuottaa pieniä hitusia mielihyvää ja keho saa tarvitsemaa rentoutusta luonnonteitä pitkin.
Just nyt tahtoisin että olisin laulu- ja soitinyhtye Ppk:n keikalla jossakin todella pimeässä hallissa mikä olisi valaista vain ja ainoastaa sinisillä ja punaisilla lampuilla, tai vaihtoehtoisesti olisin jossain rannalla missä aurinko paistaisi polttavan kuumana ja saisi ihon kihelmöimään.
Vielä kyl pakko sanoa että jos ei Ppk ole tuttu niin nyt on siihen korkea aika tutustua, tää on jotain niin sanoin kuvaamattoman kaunista, maata sohvalla tuulettimen alla ja kuunnella näitä ääniä mitkä puskee väkisin musiikin läpi ja ja ja, ja vitut, ei tätä voi teille selittää (: