IRC-Galleria

PsyComa

PsyComa

siemailee Ginseng Oolongia

Ikävä tulee!Perjantai 25.01.2008 00:45

Tulee varmaa kyl oikeesti kova ikävä tätä kaupunkia, niin paskaa ku tääl välil onki, ni tää on kuiteki se paikka mis oon kasvanu, ja tääl on paljon muistoja ja ihmisii ja paikkoi. Imatralla on rauhallista ja lepposaa elää, siltä se pinnalta näyttää, todellisuudessa täällä asuu vaan ne jotka on töissä tehtaalla, tai niin koukussa kaikkeen paskaan, ettei välitä siitä mitä tekee ja missä.

Tässä kaupungiss asuu tietyn asteinen pahuus, sitä ei voi nähdä suoraan, mutta sen tuntee.

Maanantaina sit ois se lähtö edessa ja tiistaina alkaa työt 9:00, toivotaa et lähtee hyvin käyntii hommat ja pärjään siel, vaik en oo keittiös ollu hommis aikoihin, jännittää ihan helvetin paljon ja tekis miel soittaa et en mie tuu, jään vaan kotia ja oon työtön, mut pakkoha se on lähtee, helvetti, siis oikeesti, ei tällästä tilaisuutta välttämättä saa toista.

Tuleva työpaikka oli tosi viihtysän olone, henksu vaikutti kivalta ja lepposalta, omistaja oli mukava ja lepposa ja asia jota enite ihmettelen on se et Helsinkiläises ravintolas otetaa huomioo työntekijät ja asiakkaat noin suurella antaumuksella, vois melkee sanoa et on kunnia päästä tuonne tekemään työtä ja tuottamaan ihmisille mielihyvää palveluiden kautta.

Kyl tää tästä, kuha saan kämpän ni tulkaa moikkailee, ja muuteki saa kirjotella viestei ja soitella ja olla yhteyksissä netin kautta.

Peace and out

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.