IRC-Galleria

Torstain työlistaTorstai 20.12.2007 12:14

Toivottavasti et ala jo kyllästyä näihin minun jouluhössötyskirjoituksiin. En kirjoita niitä leveilläkseni kuinka kamalan paljon olen ehtinyt ja jaksanut tehdä ja touhuta, en tosiaankaan. Päinvastoin yritän helpottaa omaa joulustressiäni ja luoda uskoa, että tästä selvitään. Kun näistä tohinoista kirjoittaa, niin asiat loksahtelevat järjestykseen omassakin päässäni.
Ja ilmeisesti tämä on viimeinen tällainen hössötysjoulu, sillä toivon mukaan olen ensi joulun alla työssä, eikä silloin ole mahdollista tällainen kokopäiväinen joulun valmistelu.

Kuten jo aiemmin kirjoitin, on mies tehnyt työlistan, jota nyt noudatamme. Tälle päivälle on listassa jääkaapin ja hellan siivousta, heinäseipäiden pystytystä (luit oikein, laitan myöhemmin kuvan niin ymmärrät), kinkun hakua mummilta, palovarottimien testausta, venäläisen kamarin siivousta, viimeisten lahjojen pakkausta ja taulujen laittoa. Kaupungissa pitäisi käydä kaupassa ja hakemassa lapsia. Kyllä tästä selvitään. Kivaa tehdä yhdessä. Tuolla keittiössä mies jo imuroi, mikä ihana ääni !!!

Pienempien lasten joulujuhlat ovat takanapäin. Ihania ja herkkiä juhlia, tonttuineen, keijuineen ja palokärkineen. Meidän kuopus oli palokärki, aika luonnerooli.

Mutta nyt miehen avuksi, huomenna lisää ! Hymyä huuleen ja rypyt kulmakarvojen välissä oikoseksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.