IRC-Galleria

Tupla ja kuittiPerjantai 15.09.2006 00:26

Tänään laitettiin tuplat takaisin. Tässä toimituksessa ei ollut kyse suklaapatukoista, vaan ikkunoista. Me asumme yli sata vuotta vanhassa talossa, jossa ikkunat ovat myös vanhoja, ei kuitenkaan alkuperäisiä. Kesäksi otamme useasta ikkunasta toisen ruudun pois, ihan käytännön syistä. On helpompi tuulettaa ja pestä. Ja taas näin syksyisin ne laitetaan takaisin, tilkitään rakoset ja vedetään liimapaperit pintaan. Aika homma, joka kestää useamman viikon.

Tänään oli harrastepäivä, lapsia tanssiharkkoihin ja toimintaryhmään ja muiden kanssa uimahalliin. Olin aika innokas ja uin kilometrin !!! ja nyt olen aika kuitti.

Huomenna meillä alkaa uudet jaksot sarjasta "leidit landella savolaiseen tapaan". Päivä on murkkujen taksvärkkipäivä ja omien kolmen lisäksi pihapiiriin pelmahtaa pari Jannan luokkakaveria kumpparit kainalossa valmiina maalaishommiin; puiden kantoon, perunan nostoon ja tietenkin lannan luomiseen. Janna kyllä varoitteli työn määrää ja raskautta, mutta silti halusivat tytöt tulla. Rohkea päätös. Katsotaan mitä viisi teiniä saa aikaan. Vai pitääkö puheet pullamössösukupolvesta paikkansa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.