IRC-Galleria

Nyt ne lähti : (Tiistai 26.09.2006 14:16

Kun vein pyykkiä eilen ulos kuivumaan, kuului kaukaa haikea kurjen laulu. Ääni voimistui ja pian huomasin 10 kurjen auran taivaalla, haikeasti laulaen matkalla kohti etelää. Juoksin sisään hakemaan pojan kiikarit ja istuin terassille bongailemaan. Pian meni kymmenkunta hanhea samaa matkaa, tosin ihan hiljaa. Eikä mennyt kun 5 minuuttia ja tuli 40 kurkea. Ne haki ilmavirrasta nostetta ja asettuivat auraan. Aika komea, mutta haikea näky. Asumme yhdellä muuttoreitillä, joten keväisin ja syksyisin tätä muuttoa voi seurailla omalta pihalta.

Eilinen oli huiskis päivä. Miestä haastateltiin paikalliseen lehteen ja yhteen valtakunnalliseenkin, kaikkea se vanheneminen teettää, ainakin joutuu vastailemaan hankaliin kysymyksiin ja hymyilemään kuvissa.

Päivällä vein yhden lapsista oikojalle ja hän sai ylähampaisiinsa kiinteät kojeet, aniliininpunaisilla kiinnikkeillä, kuten halusi (poika). Iltapäivällä tuli vieras, joka on ollut kutsulistalla jo pitkään. Mielenkiintoinen persoona, jonka poliittista uraa olemme seurailleet jo jonkin aikaa. Lapsia erityisesti kiinnosti tämä vieras, sillä onhan hän kolmen lapsen opettaja paikallisella yläasteella. Olipas mukava jutella ihmisen kanssa, joka on kiinnostunut kirjallisuudesta, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, eläimistä ja kaikesta uudesta. Varmasti tapaamme miehen uudelleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.