IRC-Galleria

Hyvä ruoka, parempi mieliSunnuntai 22.10.2006 17:30

Meidän perheessä on muutama lentävälause, joita viljellään aina joskus. Yksi on napattu mainoksesta, jossa minusta on hyvin huomattu lauseen viisaus ja tehty siitä hyvä positiivinen mainos. Atrian mainosteksti "hyvä ruoka, parempi mieli" on minusta totisinta totta.

Kun on nälkäinen on helpommin kärtty, niin itselleen kuin muillekin. Meilläkin monta ikävää känkkäränkkä tilannetta on laukaistu syömisellä ja yhdessäololla. Siis pelkkä syöminen sinänsä ei tilannetta helpota, vaan se että istutaan saman pöydän ääreen ja syödään yhdessä mieluiten yhdessä tehtyä ruokaa. Pisimmälle nämä sessiot on viety niin, että olemme tehneet ruokamatkoja eri maihin. Tällä hetkellä olemme käyneet Ranskassa, Kiinassa, Irlannissa ja melkein Itävallassa. Matkustelu toivottavasti vielä jatkuu tänä talvena. Olemme ottaneet selvää ko. maan kulttuurista ja ruoasta, jopa suurlähetystöä myöten, josta mm. saimme ihania ohjeita, julisteita, lippuja ja muuta rekvisiittaa.
Kaikki 8 osallistuvat ruoan valmistamiseen ja aterioita on vähintään kolme. Syömiseen kuluu aikaa. Kivaa on ollut ja yllättävän vähän proppujen palamisia, siis meillä aikuisilla.

Tänään mies tekee maailman parasta lasagnea ja tytöt leipovat arabialaista maustekakkua ja mokkapaloja. Minä vaan touhuilen kaikkea sekalaista, pakkaan yhtä lasta yökylään ja leirille, kaivan vintiltä talvikenkiä ja pesen pyykkiä. Ihana perheeni !!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.