IRC-Galleria

Pieniä onnen pipanoitaLauantai 02.12.2006 23:20

Meillä on välillä ns. lepoviikonloppuja. Eli otetaan asiat vähän rennommin ja ei käytännössä tehdä mitään, ainakaan mitään hyödyllistä.
Eilen illalla Mertalan koulu, jossa meidänkin mukuloista kolme opiskelee täytti 50 vuotta ja he järjestivät upean juhlan Savonlinna salissa. Ohjelma oli todella onnistunut ja omatkin esiintyivät ihan kiitettävästi. Ja minua taas itketti, kuten aina lasten esiintyessä, olivat he minkä ikäisiä tahansa. Juhlien jälkeen menimme vielä Heseen syömään ja sitten kauppaan, josta ostimme litra kaupalla jäätelöä. Loppuillasta taisi kaikkien vatsat olla niin täynnä jäätelöä, että pahaa teki.

Nukuimme aamulla pitkään, minä pisimpään. Heräsin siihen kun kuopus mönki viereeni kylmine varpaineen ja laittoi television päälle. Kaikki olivat jo syöneet aamiaisen, ennen kuin pääsin keittiöön.
Puolilta päivin lähdimme kaupunkiin. Yksi lapsista halusi mennä teatteriin katsomaan Sound of Musikia kavereittensa kanssa. Muu porukka lompsi kirpparille ja sieltä elokuviin katsomaan uusinta piirrettyä Virran viemää, joka oli saanut hyvät arvostelut (4 tähteä), eikä turhaan, se oli hauska ja hyvin tehty.

Kun pääsimme kulttuuririennoista, kurni vatsassa kamala nälkä. Ulos syömään ja sitten karkkipussien kanssa kotiin. Ilta telkkaria katsoen ja karkkia syöden, taas vähän paha olo.

Huomisesta ei vielä tiedä, mutta suunnitelmia on, ei kuitenkaan mitään hyödyllistä. Jos hyvin käy ja jaksaa, niin yritän motivoida porukan joulukorttitalkoisiin.
Yksi asia on kuitenkin varmaa, vaikka kuinka söisimme huomenna kotona hyvin ensimmäisen adventin kunniaksi, niin makean syöminen saa odottaa jouluun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.