IRC-Galleria

TJ1Perjantai 01.06.2007 13:44

Alkaa olla tj-fiilikset. Illalla voi heilutella yhtä sormea. En kuitenkaan näytä keskimmäistä, vaikka loma loppuukin.
Lapsilla nimittäin alkaa huomenna kesäloma ja meillä miehen kanssa alkaa kesätyö. Kuusi lasta kotona. Tämä tietää aamupäivävapaiden menetystä, ruoanlaittoa, vahtimista, riitojen ja kinojen selvittelyä, ohjelman järjestämistä jne... mutta samalla monia mukavia asioita...kun vaan muistaisi mitä, ei vaineskaan. On se mukava, kun kenenkään ei tarvitse herätä aamulla kukonlaulun aikaan, vaikka Amadeus kiekuukin aika kovaa. Päästään mökille remonttihommiin, saunaan ja uimaan, eväsretkelle Nenäniemeen ja ehkä pienille matkoillekin. Kaikkea mukavaa on tulossa.

Eilinen meni hajaantuen eri paikkoihin. Kuopuksella oli ekat yleisurheilukilpailut ja yökaveri kylässä. Yhdellä lapsella kevätjuhla, joka kuuleman mukaan meni loistavasti, minä en päässyt, kun olin toisen lapsen kanssa rippikoulutapaamisessa, johon oli kutsuttu vanhemmat mukaan. Nämä viimeiset viikot ennen koulun loppua ovat olleet aikamoista matalalentoa.

Huomenna juhlitaan, kuten muinakin vuosina, koulun loppumista ja kesäloman alkamista. Nyt vähän riehakkaammin, kun kaksi päättää peruskoulun ja yksi siirtyy yläkouluun. Sunnuntaina juhlat jatkuvat, kun kuopus saa ensimmäisen vuosikymmenen täyteen ja taloon pelmahtaa joukko kymmenkesäisiä pikkupoikia. Eli juhlaa pukkaa. Onneksi arki tuo mukanaan pojille kalastusleirin, joten vähän rauhoittuu, muutamaksi päiväksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.