IRC-Galleria

Henki pihiseeKeskiviikko 27.06.2007 18:25

Jos joku on epäillyt, että olen kuollut, lomalla tai muuten tajuton, niin huojentuneena voin todeta, että läheltä piti. Kaksi viikkoa kesäflunssaa on nyt podettu ja välillä on tuntunut siltä, että kuolema korjaa pian satoa. Jonkinlainen virus on päässyt jylläämään, sillä sulfakuurikaan ei ole oloa avittanut. Kamalinta on ollut yskä, jatkuva keuhkoputkia repivä röykytys. Oma loma ja juhannuskin meni sairastaessa, harmitti. Varsinkin olin odottanut 3 päivän kesälomaani koko kevään...voit varmasti kuvitella miltä tuntui maata lähes 40 asteen kuumeessa.

Nyt kun loma on ohi, odottaa pitkä työlista tekijää. Totta puhuen ei yhtään jaksaisi. Yksi vaihtoehto on, että jätän ikkunat ja matot pesemättä, verhot vaihtamatta, kukkapenkit kitkemättä, ruohon leikkaamatta, remontit tekemättä jne... sekin on vaihtoehto. Luulen kuitenkin, ettei se minulta luonnistu. Joskus sitä toivoisi olevansa niin boheemi, ettei yhtään harmittaisi tekemättömät kotityöt, siivottomuus, vaan voisi keskittyä oleelliseen, kesän viettoon. Mutta ei, meikäläinen on suorittaja, jota ajaa tekemään sisäinen pakko, huono omatunto ja vaikka mikä.

Tämä on nyt tällainen valivalijuttu, mutta siltä nyt tuntuu. Toivotaan että ensi viikko näyttäisi jo paremmalta, valoisammalta.

Toivon, ettei teistä kukaan saa tätä tautia tai mitään muutakaan kesäflunssaa. Tunnetusti ne kestää....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.