IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

TänäänMaanantai 30.01.2006 18:02

OMG! Huomasin etten ollut kirjoittanut mitään lauran polttareista! Kuten pelkäsinkin kaikki alkoi mennä päin kuusta heti aamusta. Äiti oli sanonu illalla et tuo auton heti kun on vienyt isän kahdeksalta. Odottelin puolitoista tuntia, hermostuin, pelkäsin et äitille on sattunu jotani, soitin Ollille, isälle ja mummolle... sit äiti tuli kymmenelt "ai hetikö oisit tarvinnu? mä kävin vähän kaupoissa.." Oli liian kylmä eli lauraa ei voinu viedä ratsastamaaan. Kun mentiin lauran luo, ei voinu tehdä yllätysaamiaista ko laura oli jo syöny. me pakotettiin se syömään! Ko mentiin runnille hoitoihin sainkin tietää et oltiin puol tuntia myöhässä. Onneksi se silti onnistui. Uimahallissa ei saatukaan yksityissaunaa vaikka olin sen varannu. Argh! saatiin sentään ikioma pukkari. Jumppa tosin voitiin pitää omana, vaikka olikin avoimien ovein päivä. Oli hauska katsoa ihmsiten ilmeitä ko ohjaaja selitti et tää on yksityistilaisuus. Muut oli ko sillit purkissa ja meillä oli väljää :D Sit rossossa meidät oli sijoitettu iha oven vierene ja oli kylmä ja ruuat jäähty. Puolet morsiussaunan taioistakin unohtu. Morsian olisi kyl viel halunnu baariin, mut mä olin niin väsy et nukahdin sohvalle ja päädyttiin juttelemaan. Vaikka kaikki tuntu kaatuvan ja stressasin sikana oli iha kivaa. Ihanan helpottunut olo ko tajusin et se on ohi.

Viime to oli taas sellainen kamala masennus joka oli viime kesäkuussa. Onneksi se kesti vain sen päivän. Päivä alkoi hyvin ko mentiin Taitaja - kisoihin Tampereelle, mut sitte "sain" olla välikätenä sellaisessa draamassa, jollaista olen nähnyt viimeksi yläasteella. Lisäksi aamulla nyrjäytin nilkkani (kävin näyttämässä sitä vasta tänään terkkarille, huomenna lääkäriin..niin tyypillistä työssäoppimisviikolla). Raahauduin kotiin väsyneenä. En jaksanu mennä luennolle, jumppaan enkä tepon keikalle. Se oli viimeinen niitti, josta tuli hirveä huono omatunto ja sitte muistelin kuin pahalta olin näyttäny polttarikuvissa. Ei huvittanu mennä pe kouluun. Tein vain kokeen. Sit menin jatkaa unia ja valmistautumaan Xenauticaan..

Outi ja Sanna on sikakivoja. Vaikka ne on hiukan Teppoa nuorempia, en osaa ajatella niit täysin kaverieta vaan katson hieman ylöspäin niin kuin olisi isosisko (olen aina halunnut isosiskon ;)). Paju hurmasi heidät. Sanna tekee minulle puvun LAuran häihin. Sovitin mallikappaletta ja vaikutti tosi ihanalta. Tosin kankaita ei löydetty, mutta ajattelin laittaa Sannan tilille rahaa niin se ostaa hesast. Laivalla oltiin tietnekin samassa hytis, pikkusen pelotti vain kuinka se neljäs selviäisi meidän kanssa (mut hyvinhän se meni). Olin kauhuissani diettini puolesta, mutta loppujen lopuksi söinkin terveellisesti. Tosin tölkeistä tuli hieno rivi ikkunalaudalle. Sprite -tölkistä tuli kolme drinkkiä x 6 - 3 jotka tein muille + rommikola + orgasmi..tosin en ollut pahasti sekaisin, koska aloitimme aikaisin...Siinä oli se vuoden ryyppäys. Loput juomat kestää loppu vuoden. Kivaa oli. Jotain opittiinkin. Varsinkin se että minulla on hyvä vaisto ja siihen pitäisi luottaa enemmän.

Tänään alkoi työssäoppimisviikko. Se jalka vihoitteli. Nyt on oikeakin jalka kipeä ko onnuin koko päivän. Sain tukisiteen siihen. Siis vasempaan nilkkaan. Varaan 45min. keskustaan kävelyyn, mut katsotaan ehdinkö kotiin ennen täydellisiä naisia tällä vauhdilla. Pelkään että opettajat ei usko että olen sairas joka kerta ko on työharjoittelu...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.