IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

[Ei aihetta]Torstai 29.03.2007 00:01

Paljon tapahtuu mut ku ei jaksa tyai ole kiinnostusta päivittää niin se vaan jää ja sit unohtuukin paljon...

Ensinnäkin. Olen nyt Cafe Picnicissä työharjoittelussa. Olen siellä seuraavat viisi viikkoa melkein joka päivä kuusi tuntia. Kivaa on. Olen saanut tehdä ihan kaikkea. Olla kassalla ja tehdä safkaa. Aion sanoa sitku harjoittelu loppuu et voin tulla atrvittaessa extraamaan. Perjantaina muuten Janinan luokkalainen Rosita on mun kaa aamussa. Tosi outoa. Se on vähän niin ku mun työpaikkaohjaaja sillo XD

Siteeraan Tepolle päiväll'ä lähetettyä viestiä
"Syön nyt pariloitua leipää. välissä juustomöhnää, cheddaria, tonnikalaa, punasipulia ja tomaattia. en syöny tänään porokeittoa. Kävin siel ruissalon haastattelussa ja se äijä oli tyyliin.. "ööö öö... otan varmaan viime kesän tyyppei mut jos ne ei pääse otan sut mut en ole saanu aikaiseks soittaa viime kesän tyypeil.. mut sä olet oma-aloitteisnen ja energinen tyttö joten saat kyllä jotain... jollet saa soita meille niin järjestyy" no hyvää päivää! ärsyttäväää tommoinen.

sit kävin hakee salmonellatodistuksen ja tulin tänne. on ollu kivaa ja aika on kulunu noppeesti. Täältä kiidän linkkuasemalle ja Naaantalin linkkuun. Yritän selvitä mah. nopeesti ja sanon et jollen saa väh. 9,5€/h en tule ko tulee niin kalliiksi linkkukortti.

Sit kiidän Pharmacityyn ja pidän esitelmän. Unohdin kokonaan et tänään on se Darinin keikka. Onneksi on liput mukana. Se on merkitty alkavaksi klo. 19 mutta tuskin se viel sillo alkaa. Kiidän siis Pharma cityltä 994- hallille. Sieltä kotiin katsomaan raksun kanssa Taivaan tulia."

Paitsi et Darinin keikka peruttiin. OIkeastaan olen tyytyväinen ko en olis jaksanu mennä ja saan rahat takas.

Me käyddään päviä dublinis pääsiäisen jälkeen pe ilta -su aamu. myöh. lisää pitää päästää teppo koneelle...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.