IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

[Ei aihetta]Lauantai 31.03.2007 00:31

Eilen olin niin hyvällä päällä että ihan pelotti. Ajattelin et jossain vaiheessa kummin tulee takkiin. Laulelin koko päivän. Töissä oli kivaa. No.. kun kävelin luennolle hyppelin iloisena tein yli lauleskellen ja kaaduin. polvi auki ja sattui helvetisti. Tyypillistä. Päivä ei voi mennä putkeen.

Hyviä päiviä seuraa aina huono. Eli. tänäänolin extra masentunut. Meinasin jäädä pos työharjotitelusta. Makasin vain sängys ja odotin maailmanloppua itkien. Lopulta sain kasattua itsweni ja olin vain 20min. myöhäs. Rositalla oli menny aamu ihan reisille joten hyvä et menin auttamaan. Töissä oli tietenkin kivaa. Olin aikonut mennä salille jälkeen mutta itketti ja väsytti vaan. Käytiin tepon kaa pyörimäs hulluilla päivil. Kävin uudes sammakon kirjakaupassa katsomassa Milla Palonheimon maalaa siiliä seinällä. Ostin kiroileva siili postikortin jonka lähetän isille ja avaimenperän. Ostan paidan kunhan opintotuki tulee. Kirjastossa yritin rauhoittua.

Niin siitä dublinista. Tepon pikkuveli siis sai yo-kirjoitukset tehtyä. Sen mama maksais sen reissuun, mut ottais ittensä muaan. Petteri ei suostu lähtee ilamn tepsua ja tepsu ei ilman mua... eli Tepon äiti maksaa ittensä, petterin ja tepon lennot yms. ja Teppo minut. Me lähdeätän pääsiäisen jälkeisenä perjantaina iltapäivällä ja tullaan su aamulla takas joten pikaretki on. Aiotaan käydä ainakin pubissa, eläintarhassa ja jossain linnassa. yay.

Harjatkaa ihmiset hampaita!Mun hammasharja on kadonnut enkä ole viikkoon harjannu. Pitäis ottaa kuva mimmoseksi hampatt menee kun ei harjaa.. yyh... ostan huomen viimeistään harjan ja harjaan pitkään ja hartaasti- yritän saada ensi viikolle ajan hammaslääkäriin saa puhdistaa kunnolla...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.