IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook
Olipas työntäyteinen pääsiäinen. Olin kolme yötä putkeen töissä ja se alkoi jo risoa. Yksi on ihan helppo. Kaksi alkaa jo tuntua mutta kolmantena olin ihan tööt. En sentään möhlinyt asiakkaiden kanssa niin kuin yleensä vaan kaadoin päälleni limsat, rasvat, tiskiveden... oletteko huomanneet että salsakastike haisee oksennukselle? Alkuyöstä sunnuntaina luultiin et pitää joku lähettää kotiin mut onneksi niin ei tehty kun meni ylitöiksi enkä ehtiny pitää taukoakaan... nälkä! Se oli vasta hullua meininkiä se. Kun olin sit niin monta yötä valvonut en meinannut saada maanantai-iltana unta. Sitte tiistaina nukuttiinkin tv:n katsomisen sijaan Janinan kanssa meidän sängys. Janinalla oli salattuja taitoja ;D Muistappa laittaa ne cv:hen.

Sit tehtiin suklaakakkua. Nautittiin nip/tuckin vika jaksosta shampanja ja viinirypäleidne merkeissä. Voi hitsi ko maistuu extrahyvältä ko puraisee eka rypälettä ja sitte hörppäsee shampanjaa.

tänään on vapaata koulusta. olin suunnitellut lähteväni jo aiemmin, mutta aamu alkoikin huonosti. nyt olen täällä puurtamassa kouluhommia esitelmää viestintään ja artikkelia luovaan kirjoittamiseen. kohta mennään syömään. eipä muuta tällä erää. buah. ai niin sinille: en ole edistynyt pääsykokeisiin lukemisessa viikonloppuna. sain luettua yhden kulttuurihistorian kirjan ja pari aukeamaa toista...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.