IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.03.2009 13:33

Hohoho, oon ryppyinen. Pesin pari omaa paitaa, sukat ja koko porukan uikkarit käsin samalla ku pesin muita pyykkejä, tai siis sulloin koneeseen.
Äiskä on jotenki hermona, tai siis se hermostuu kohta ku Jere härttää sitä tossa koko ajan ja en tiiä. Sen pitäs siivota, se päätti niin. Joten autan siksi noitten pyykkien kanssa ainaki ja ehkä siivoilen vielä jotenki muutenki, ainaki oman huoneen. Tykkäisin enemmän siivota ku oisin yksin. Porukassa siivoaminen on jotenki plää, varsinki sillon ku se porukka koostuu vaan minusta ja äiskästä ja ukot laiskottelee.
Mut en jätä äiskää yksin siivoamaan.

Pitäs kai tehdä pizzaa ruuaksi tänään, jotain suunnittelivat ainaskin.

En saanu kaikkia viestejä kulutettua eilen :< Ja nyt on sitte tuhon pitkä tämä laskutuskausi... yhy. Miksei ne edellisen laskutuskauden ylim. viestit vois tulla tähän seuraavaan? 8D

Tahtois lähtee ulos, siel on ihana ilma. Aurinko paistaa hiton kirkkaasti ja lämpimästi, niin että tossa seinän vieressä missä meillä on mittari, on kolme astetta lämmintä >D Ei ihan todellisuudessa ole niin lämmin mutta seinän vieressä ainaki '3' hihi. Tiiliseinä.

Vähä seuranpuute, mutta ehkä parempi niin, saan ainaki jotain aikaseksi kuhan en jää tähän koneelle istumaan.
Vois hakea toiset kahvit.. ihan omaksi iloksi : D

Kisu marisee. Siitä on tullu vanha : <

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.