IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 05.03.2009 15:18

Mulla on kuulemma sittenkin vielä matkaa hyvän luottamuksen saamiseen. Unohdettu hammaslääkäri, Oulu ja Oulainen-reissut.. dududu. Että ei passaa pahemmasti alkaa riehumaan ennen kesää eikä kyllä kesälläkään.

Kamala ku haluan että ois jo kesä. ÄITIIIIIIIIIIIIIII...
Niin hirveästi kaikkea kouluhommaa vielä kahden jakson aikana. Onneksi oli tämä pikkuloma tässä, vaikka se oliki tylsä eikä oo tehty mitään muuta ku lauantaina käytiin siellä Katinkullassa. Se oli kyllä kiva reissu <3
Ai nii. Eilen käytiin kaupassa mummun kanssa. Ja iskä kävi tk:ssa.

En haluais yhtään jumittaa vaan koneella. Oon koittanu autella äiskää siivoamisessa, mutta ku en sitäkään jaksais :--DD Oon laiska. Mut sänky on nyt kivan näkönen ku laitoin siihen uudet petivaatteet ja siistin sen kerranki iha kunnolla. Just sen näkönen että vois vaan mennä makoilemaan ja napata toi sammakkopehmo syliin. (Enoleukeenoleuke.)

Kameraki ois tossa Pirkon päällä. Ulkona vaan on tylsä ilma enkä yksin jaksais lähtee. Eilen fotailin mummulla jotain, oiskoha niissä mitää jota vois muokkailla. Nanana.

Sain kirjotettuaa~ En kyllä mitää järin laadukasta mutta sain sentään ton yhen ropevastauksen. Taijan koittaa tota toistaki niin ei ois enää ku se yks ja vaikein jäljellä. Höhöhö. Jona on hankala.

Mun teki viime yönä mieli lähtä hiihtää. Mut miks mulla on sellasia mielitekoja aina keskellä yötä eikä päivää? Nyt ku taas ei yhtään huvittas mikään.
Voisin ehkä piirtääkki. Aoilta uupuu yhä ava ja muutki tarvis uudet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.