IRC-Galleria

_Anton

_Anton

Parempaa et löydä

EuroviisutKeskiviikko 24.05.2006 00:58

Lordi tuli, lordi nähtiin, lordi voitti... mutta tarina ei loppunut siihen!

Lordi tuli lööppeihin, lordi pysyi lööppeissä, lordi tuli korvista ulos.
Ei ole kivaa jos samat naamat on lööpeissä koko ajan. Viimeksi näin kävi kun Kristiina Elstelän (en tiie vieläkään kuka vittu se on) naama oli viikon putkeen lööpeissä. Lordin julkisuus ei tosin voi koskaan olla yhtä inhottavaa koska lordista tietää että kyseessä on maski.

Euroviisut pidetään ensi keväällä Suomessa. Suomi ei niitä voita, koska helvetti ei voi jäätyä kahdesti. Oikeastaan helvetti ei voinut jäätyä alunperinkään, koska esim. katolisen kirkon hyväksymän helvettinäkemyksen mukaan saatana asuu keskellä jäätä.

Kuitenkin olisi kansalliselle mielenterveydelle parasta jos Suomen edustajaksi ensi vuodeksi valittaisiin joku jolla on mahdollisuus sijoittua kymmenen parhaan joukkoon. Ja faktahan lienee ettei pikkumaat pärjää perusrallatuksilla joten menestystä on haettava joukosta erottomisen ja protestiäänien kautta. Suomesta ei kyllä tällä hetkellä sellaisia artisteja löydy. Siis ei pelkästään outoja vaan myös hyvää musiikkia tekeviä. Mikään hevi euroviisuissa ei ole enää outoa eikä alkuperäistä.

Mutta mutta.. minulla on ehdotus! tai oikeastaan unelma/harras toive:

Suomea pitäisi ensi vuonna edustaa jokin drum n' bassin instrumentaalisovellus. Siis käytännössä joku tuottaja (joita Suomessa riittää) tekee biisin valmiiksi, sitten lavalle laitetaan 3-10 rumpusettiä + rumpalit. D n' B:n bpm on yleensä n. 160 mikä lienee mahdotonta yhden rumpalin soittaa. Mutta jos kaksi rumpalia opettelevat lyömään rytmissä 80 bpm:n nopeudella niin se alkaa olla siinä. Lisäksi tarvitaan niitä elektroonisia bassorumpuja, kosketinsoittimet ja vokalisti. Täytyyhän euroviisuissa se laulu olla.

Vokalistin valinnassa ja biisin sävellyksessä on muutama vaihtoehto. Ensinnäkin on mahdollisuus jatkaa lordin viitoittamalla darkside-tiellä ja palkata joku heroiniaddikti nuori rääkkymään eksistentialistista ahdistustaan rytmin päälle. Tämä takaa shokkiarvon, mutta saattaa vieroittaa mahdollisia äänestäjiä.
Toinen vaihtoehto on hankkia joku Kwan heittämään päälle jotain pirteetä aurinkopaistaaälähuolehdirahasta-riimiä.

Samalla tavalla kuin lordi aktivoi hevikansan äänestämään voidaan tälläisellä esityksellä aktivoida toisenlainen kohderyhmä. Baltian maat ja Venäjä antavat 12 pistettä ihan varmasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.