IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

_Anton

_Anton

Parempaa et löydä

Kuinka Antonista ei tullut biologia vol. 1/1Keskiviikko 01.08.2007 10:12

Vanhempien puuhastellessa puutarhatontilla iltapaivisin pikku-Antonilla oli aikaa tutkia luontoa ymparilla. Kaytannossa kasvimaalta loytyi vaan hamahakkeja, iilimatoja ja perhosia. Kaksi ensimmaista olivat aika inhottavia joten kiinitin huomiota perhosiin, tai oikeastaan niiden toukkiin. Eraana kesana kerasin 12 viiden sentin pituista musta-keltaraidallista toukkaa tyhjaan lasipurkkiin ja syotin niille tuoreita nokkaslehtia paivittain. Kolmen paivan kuluttua toukot alkoivat koteloitua! Sain seurata koko prosessin alusta loppuun, kannustin viimeisia toukkia kun muut olivat jo koteloituneet. Kuudentena paivana valkoinen harso toukkien ymparilla kovettui ja muuttui variltaan kimmeltavan kultaiseksi. Vanhemmilla ei ymmarettavasti ollut aikaa jakaa innostustani ja onnistumisen tunnettani, eika minulle oikein riittanyt enaa seuraaminen kun mitaan ei enaa tapahtunut koteloiden ulkopuolella, joten vein lasipurkkini ulos pihakavereiden ihmeteltavaksi. He olivat kovin innoissaan. Niin innoissaan etta purkki tippui ja hajosi osiin. Taman jalkeen osan mielesta oli luontevaa talloa koteloita ja sorkkia niita kepilla rikki. Se siita biologiasta.

Jokin kesaisen Moskovan tuoksussa ja paikallisten pikkupoikien hiustyyleissa heratti minussa tallaiset muistot jos satutte ihmettelemaan miksei tarinat tulke loogisessa jarjestyksesaa :D Oli vaan pakko saada taa paasta pois paperille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.