IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

_Anton

_Anton

Parempaa et löydä

Vanhuus ei tule yksin.Tiistai 28.03.2006 01:32

Tänään joku nainen tuli kysyy et olinko mä eilen hautajaisissa eilen.

öö.. öö... en.

No se tarkoitti Meren hautajaisia ja sanoi sit et nuoret varmaan ei sure niin paljon...
Se sanoi mua nuoreks! :D

Miltä vanhuus tuntuu.Maanantai 27.03.2006 14:14

Ei miltään erityiseltä. Aino poikkeus on siinä et kun tiputtaa jotain lattialle ja kumartuu noukkimaan sen niin alkaa miettiä et mitä muuta voisin täält ottaa nyt kun kerran olen alas asti päässyt.

Herätessäni luin kolme onnitteluviestiä kännykkästä. <3 teille kaikille.

Mut.. teist ehkä tuntuu et "hehe sä täytit 20, oot jo ihan vanhus" on hauska juttu, mut katotaan vaan ku te täytätte.

Juhlistin päivän alkua juomalla viinipullon loppuun ja syömällä brië-tuorejuustoa ja tapaskeksejä.

Kohta menen thai-hierontaan juhlapäivänkunniaks.. hierron nimi on "happy ending" ...not.

Onneks vanhemmat antoi lahjaks rahaa. Sitä ei ollu yhtään. Ku en ikin kehtaa vaatii mun velkoi takas. Jos tunnet piston sydämmessäsi, maksa velkas takas ilman et joudun vaatii sitä. Kiitos.

Oli muutenkin jännä tilanne ku oli periaatteessa varaa kaikkeen, ei vaan ollut käteistä. Osakkeita ei myydä ihan hetkessä ja vuokravakuus nyt...

Meen kohta töihin.. katsotaan jos alkaisin tuntea jotain sympatiaa ja yhyteenkuuluuvuudentunnetta vanhusten kanssa. Toivottovasti en..

Huomioita elämästä tältä viikoltaSunnuntai 26.03.2006 00:26

Optimistit sanovat että täytyy olla pahaa jotta tietää mitä hyvä on..

Mulla on toinen teoria:
Elämä on välistä hyvää, todella hyvää.. Ihan vain sen takia ettet pääse turtumaan siihen et elämä on suurimman osan ajasta paskaa.

When i'll give my heart.mp3Sunnuntai 26.03.2006 00:14

torsti.alku.net/when_i´ll_give_my_heart.mp3

out now! miksattuu päin vittuu, mut ei haittaa.. hyvii biisei.. jees

laittakaa kommentti joka kerta ku imutatte, niin tiien paljon servu kuormittuu.. kiitos :)
Kesätalon 2005 saama myönteinen vastaanotto ja lähestyvä kevät sai mut tekemään uutta settiä. Vuoden aikana biisei on kertyny kuitenkin sen verran et ihan ekaks tulee täälläinen kevätmksi. Jos kuuntelette biisin sanoi tajuutte äkkii mikä on setin teema. Valitsin tän kahesta syystä: ensinnäkin se on vittuilua mulle itselleen ja toiseks mä toivotan teille kaikille oikein läheisyydentäytteistä kevättä, rakastakaa toisianne!

Lähin tosiaankin rakentaamaan settiä biisilähtöisesti eli biisit ei sovi keskinään, niitä oli mahotonta miksata ja vaihdot on tosi kökköjä. Mut se ei oo se pointti, pointti on jakaa hyvää musiikkia, elikkä jos haluutte jonkun biisin itsellenne, niin ei tarvitsee kuin pyytää.

Toivottovasti nautiitte :)

Nettilinki tulee myöhemmin
V-lehden seksihoroskooppi maaliskuulle... kaikile muille luki et kokeile tätä tai älä kokeile sitä.. mut sit..

Oinas: Ei seksiä tässä kuussa. Ei. Sori.

Luottamusindeksi nous viis pistettä :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.03.2006 15:27

Linda sanoo:
tiedän kämpästä tulee kyl nyt yleinen käymälä ku se on niin otollisella sijainnilla

Anton sanoo:
siis paikka jossa ihmiset käy, ei niinkuin vessa

Linda sanoo:
niin. paikka jossa ihmiset käy=käymälä (tajusin kyl just et se tarkottaa oikeesti vessaa. suomenruotsalaista taustaa..)

Linda sanoo:
mitä etkoiulle on tarkotettaa?

Linda sanoo:
aaaaaaaaa. jatkojen vastakohta?

Anton sanoo:
sulla ei tosiaan oo suomi ihan täysin hallussa :D

Oudot asiakkaat vol. 2Torstai 09.03.2006 11:06

Outo asiakas 5 - valkosipulimies:

Tämämn päälle viiskympisen miehen läsnäolon haistaa kaupassa heti. On uskomatonta miten joku voi haistaa samalle joka ikinen päivä! Valkosipulin haju on oikeasti niin voimakas et mä joudun hengittämään suun kautta kun tää mies on lähettyvillä. Ehkä hän pelkää vampyyreja ja voitele itsensä valkosipulinmurskalla kolmesti päivässä?

Outo asikas 6 - Matti ja Mervi:

Pari sellaista rappioalkoholistia jotka tulee ostamaan karjalan mäyräkoiran yleensä muutaman kerran päivässä. "Mä maksan eka nää kolkytviissenttiä käteisellä ja loput electronilta.. ai ei ollutkaan tarpeeks rahaa? No mä maksan viel kymmenen senttii käteisellä." Matti ja Mervi lähinnä sen takia et se nainen näyttää ihan merviltä (turvonnut naama ja pitkät mustat hiukset joille ei oo tehty mitään).

Outo asiakas 7. - Venäläinen mummo:

Sellanen Babuska joka ei oiekin puhuu suomea, mut kun hiljaa ei oo kivaa olla niin se puhuu kassoille venäjää. Mä vastasin eka suomeksi, mut viimeaikoina oon sanonut hei ja loppusumman venäjäks. Hän ilmeisesti paljoa kuuntelee koska sanoo mulle kuiteski aina lopuks "spasibo, kiitos" kiitos on kun ilmeisesti ainoa sana mitä se osaa. Odatan innolla sitä hetkeä kun babushkan synapsit alkaa toimia.

Outo asiakas 8. - jouk random mummo:

Kaupassa käy päivittäin sellanen viis-kuuskymppienen mummo jolla on ollut joka päivä samat ostokset niin kauan kuin muistan: 2 saarioisen jauhelihapitsaa ja viis pulloa karjalaa. Joskus mä viel järkytän sitä mummoo kertomalla et sixpäkki maksaa vähemmän ku viis pulloa erikseen.

VanhemmatKeskiviikko 08.03.2006 20:25

Ne tuli takas. Tosin toi edellä mainittu keskustelu menikin näin:

Äiti: - No mut älä sit lupaa sille mitään tyylin "odatan sua ikuisesti"

Isä: - Tai voithan sä luyvata mitä haluut kunhat et tarkoita sitä!

Äiti: - Heeetkinen!!

Vähän mä repeilin :D

UutisviikkoTiistai 07.03.2006 00:24

Vanhemmat tulee huomenna Egyptistä ja ennenpitkää matkalla lentokentältä he tulevat kysymään et mitä täällä Suomessa on viimeisen kahden viikon aikana tapahtunut. Se keskustelu tulee menemään näin:

- No toissa viikonloppuna Jari Sillanpää oli lööpeissä ku se itki et rakas jätti sen. Sit kaks seuraava päivää lööpit oli sitä et ihmiset lohdutti jasit kolmantena päivänä Juha Mieto..
- Ai kuka?
- No se läski entinen hiihtäjä joka oli enne cittarin mainoksissa
- Ai se!
- No kuiteski se oli siin lööpissä tohtorin hattu päässä, ku se on jonkun alan tohytori nykyään.. Ja sen neuvo Jarille sit oli et anna itsellesi aikaa.. Mä en ainakaan ois tota keksinyt ilman tohtorin koulutusta.. Mut kuitenkin.. Sit sillanpää paljasti et sen rakas olikin mies!
- Mitä? Eihän! Meillä on sen levykin! (ja se on sit kans ainoa laillinen levy mitä mun vanhemmat on ostanut koko elämänsä aikana :D)
- No kuitenkin.. seuravien päivien lööpit oli sit et kansa oli innoissaan siit et se tuli ulos kaapista ja sit viimeisempänä lööppinä on ollu sen vastaanotto ensimmäisellä keikalla ulostulon jälkeen ja se et se sai Haloselta halin.. et eip oo kauheasti tapahtunu..
- No en mä ainakaan tollai menis lehdille kaikesta yksityisestä puhumaan.. Mites muuten Roosa?
- Joo ja sit Halme on kans alkanu seikkailla viime aikoina! se on ollu milloin kännissä, milloin lääkkeissä ja putkassa ja sairalaassa vuorotellen.. ei oo kauheasti eduskunnassa näkyny sitäkään.
- No onneks.