IRC-Galleria

_Anton

_Anton

Parempaa et löydä

JudgementsTiistai 02.10.2007 02:58

Jos n+1 > n! ja kiinostus matikkaan on k € ]- ∞, 0] niin miten selität ihmisjoukolle V {jossa sinä R V} jossa R on täydellinen sukulaisuusrelaatio, että sinun valmistumisen menevä aika A on epäyhtälössä A>5vuotta?

Voiko tosiaan olla niin että jalkapallojoukkueen menestyminen voi korreloida positiivisesti ihmisen henk. koht onnen kanssa? Tampa Bay on 3-1, asia tutkitaan syksyn aikana.

Jos sairaanhoitajilla on niin kauhea ja alipalkattu työ, miksi he valitsivat sen? Jos hoitajia ei ole tarpeeksi sairaaloissa, koska kunnilla ei ole varaa palkata niitä, niin kuinka 13% palkankorotus edistää uusien virkojen avaamista. Jos hoitajista on pulaa, niin miksi suomalaiset vastustavat ulkomaalaisia sairaanhoitajia?

Mihin perustuu PAM:in 10% palkankorotusvaatimus? Ei minun tuottavuus ole ainakaan noussut vuoden aikana niin paljon. Jos palkankorotusta ajattellaan tasa-arvon edistämisellä, eli todetaan että naiset vaan ajautuvat sinne alalle ilman omaa valinnan vapautta, niin eikö se kysenalaista naisten älykkyyttä ja kykyä tehdä järkeviä päätöksiä? Joko naiset ei kykene ns. miesten töihin ja siksi menevät ns. naisten aloille tai sitten he valitsevat vapaaehtoisesti valitsevat nämä alat ymmärtäen mikä palkka on. Miksi heidän päätöstä pitäisi tukea rahallisesti, jos työvoimaa riittää muutenkin? Jos ylivoimaisesti suurin osa syrjäytyneistä ja alimassa tuloluokassa elävistä on miehiä, niin eikö sosiaalietuuksia ja muita tulonsiirtoja tulisi nostaa? Eihän se ole kovin tasa-arvoista jos jossain yhteiskunta"luokassa" on joku sukupuoli yliedustettuna?

Jos viljan hinta on kerran nousemassa 30%, niin miksi Matti Vanhanen vastustaa EU:n rahallista tukea viljelijöille että he voivat vaihtaa tuotantoaan pitäkseen tehottoman sokerintuottanon Suomessa? Sokerihan säilyy todella hyvin, kai siitä saa samanlaiset hätävarastot kuin öljystä ja dieselistäkin? Ja ei kai näitä nimenomaisia polltoaineita käytettäisi kriisin aikana traktoreihin, jotka sokeripelto muokkaa, ihan vaan jotta ihmiset saisivat sokeria korvikekahviin?

Kuinka kauan kestää että ihmiset tajuavat formuloiden näkyvän ilmaiseksi netistä (asiantuntevalla selostuksella) ja ettei tv-lupamaksua ole mitään järkeä maksaa?

Kuinka paljon mun lattiaremontti tulee maksamaan?

Olenko vain turtunut vai onko Irakissa ollut melko rauhallista syyskuussa?

Miksi Taivaallisen rauhan aukiota kutsutaan Tinameren aukioksi, vaikka engalliniksi se on Tianamen Square?

Antakaa mulle vastauksia, pyydän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.