IRC-Galleria

_Anton

_Anton

Parempaa et löydä

Vaalit! Kaikki huutaa "jee"!Sunnuntai 25.02.2007 00:15

Oon vihdoinkin päässy leikkimään vaalikoneilla ja ilokseni humannu että ne ovat kehittyneet aika paljon. Saan omikisi ehdokkaiksi lähinnä liberaaleja ja kokoomuslaisia muutamalla hurrilla maustettuna.

Joku ehkä tietää että Ranskassa on kohta presidenttinvaalit, ja toisena pääehdokkaana on Senegal Royale. Hän on vaaliluoauksensa ovat ihastuttavia, hesarin toimittajaa lainataakseni se on kuin joululahjalista joulupukille - yhtä vilpittömän naiivi ja mahdoton. Koko sadan kohdan ohjelmassa ei löydy yhtään kohtaa josta en olisi täysin eri mieltä ja se on hyvin se. Mutta näin vaalien kunniaksi, oma joululahjatoivelistaani:

1) Kaikki verot alas: Alkoholivero, kiinteistövero, palkkavero, elintarvikeiden alv.. you name it. Verotuksessa pitäisi siirtyä tasavero-malliin jossa verotaso olisi aluksi 25% ja vähenesi sitten pikkuhiljaa vaikkapa nollaan.. Verot ovat yhteiskunnan syöpä, systeemi joka kierättää rehellisesti ansaitut rahat byrokraattien likaisten sormien kautta. Jokainen ihminen tietää parhaiten itse mitä hän haluaa rahallaan tehtävän, ei hänen tarvitsevalita edustajaansa rahojen käytön suhteen.

2) Kirkko ja valtio erilleen. Vaikka olen suuresti nauttinu seurakuntani sunnantaiaamiaisista, neljän päivän ortodoksileiristä kesken intin ja niin edelleen, on minun mielestä silti väärin että jotkut uskontokunnat saavat erikoisoikeuksia toimintansa suhteen. Ei enää verotusoikeutta. Hautaamisen suhteen valtion ja kirkon välillä tulisi kyllä säilyttää. Se vaan on niin pirun tehokasta kun joku haluaa tehdä työtä lähes ilmaiseksi uskontonsa takia.

3) Suomen on liityttävä NATO:on ja luovuttava yleisestä asevelvollisuudesta. NATO:on täytyy liittyä koska ei koskaan tiedä mitä itänaapurissa ryssitään seuraavaksi. Miksi ostaa omia lentokoneita kun voi tulla osaksi Euroopan laajuista ilmatorjuntaverkkoa rakentamalla pari lentokenttää? Yleisen asevelvollisuuden voisi säilyttää sikäli, että jokainen joutuisi käymään taistelijan perustutkinnon, mutta sen voisi suorittaa omaa vauhtia. Eli heti kun on saanut tarvittavat pisteet, voi lähteä kotiin, jopa parissa viikossa. Koskee molempia sukupuolia. Jotta saadaan reserviin tarvittavat upseerit ja aliuposeerit, ne voidaan pitää vapaaehtoisesti pidempään, mutta heille ja kuuluu maksaa kunnon palkkaa ajastaan ja antaa inhimillistä kohtelua.

4) Ei ihmisten eriarvoista kohtelua. Ihmisten tulee itse päättää missä he asuvat, ilman että valtio ohjaa heidän päätöstään. Ei tulonsiirtoja kaupungeista maadeudulle, ei mitään pääkaupunkilisiä kelan avustuksiin.

5) Ei mitään tukea millekkään elinkeinosektorille. Mua vitut kiinostaa onko sun työpaikka kiinni jossain vai ei. Mä en ala kustantaa kenenkään ammattivalintaa.

6) Minipalkat pois. Esim. Ranskassa minipalkka on 56% mediaanipalkasta. Tämä tarkoittaa että kansalaien jonka tuottavuus on alle 56% ei saa töitä, ei pääse kehittämään taitojaan, lisäämään tuottavuuttaan, oppia uusia kykyjä, sopeutua yhteiskuntaan jne. Ilmankos maahanmuuttajat mellakoi, ne ei saa töitä koska ne on hinnoiteltu markkinoilta ulos, mutta heidän joutenolo kyllä kustannetaan.

7) Laillistakaa huumeet. Kaikki paitsi heroiini. Alkoon "pilvilinnatisiki", suhteelisen kova verotus ylilyöntien hoitoon. Hinnoitellaan rikolliset pois markkinoilta, vaputetaan poliisin resursseja, tuodaan lisää rahavirtaa valtion kassaan. Ja nautitaan elämästä!

8) Poistetaan kaikki subjektiivinen lainsäädäntö. Koira on yhtä syötävää kuin sikakin. Se ettei Suomessa olla perinteisesti syöty koiria on yhdentekevää kuin Tanja Saarelan peräpukamat. Jos Teemu Mäki haluaa tappaa kissan ja runkata sen päälle, niin sen täytyy antaa tehdä niin. Koulutetut voivat sitten itse päättää onko tämä taidetta vai ei, mutta oman omaisuuden tappaminen ei pitäisi olla rikos. Eläinrääkkäyksenkään ei pitäisi olla rikos, riittää kun on innokkaita kuluttajia vaatimassa lihantuottajilta mitä tahansa mistä he ovat valmiita maksamaan. On helppoa olla suvaitsevainen homojen jne. oikeuksien suhteen, mutta suvaitsevaisuus ei ole sitä että hyväksyy mielipiteet jotka ovat muutenkin melko yleisesti hyväksyttyjä, suvaitsevaisuus on sitä että voi elää sen kanssa kun omasta mielestä sairaiden ihmisten annetaan tehdä mitä ne haluaa, kunhan se ei vahingoita muita ihmisiä tai niiden omaisuutta.

9) Joo joo, Sipoo, Vantaa ja Espoo Suur-Helsingiksi. Tietysti.

10) Ei pakkoruotsia. Nej nej.

11) Ydinvoima on kans aika jees.

No tässä nyt on kaikki mitä tällä erää tuli mieleen. Kommentoikaa. Tää nyt oli juuri sellainen teksti joka on yhtä vakavastiotettava kuin levityskanava ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.