IRC-Galleria

aamu.Lauantai 03.05.2008 10:29

niin se vain on kesäinen sää tullunna. ja hirvittävä kiirus alkanut kaupalla. eilen en oikeastaan tehnyt mitään muuta kuin säntäilin ympäriinsä yhdeksän tuntia. kuudelta, kun työt loppuivat, päätin suunnistaa kaupan kautta rantsuun nauttimaan muutaman oluen. ja ajoissa suuntauduin kotiinkin. tänään vähän aikaisemmin duuniin, että ehtisin laittaa kasveja esille ja kastella ennen ryysiksen alkua. onneksi on tällainen torso päivä eikä huomennakaan ole kuin neljä tuntia ahkerointia.
kissojen kans on pari kertaa ulkoiltu ja naapurin setä kysyi artun nähtyään, että minkä rotuinen tuo sinun koira on... :) ja kun sitten tajusi valjaissa olevankin kissan, niin ei ymmärtänyt miksi en pidä kissoja vapaana, koska olisi niiiiin mukavaa, jos ne vierailisivat heilläkin... saattaisi olla toinen ääni kellossa, jos oikeasti niitä vapaana pitäisin. ;)
tännään pitäisi jaksaa siivota töiden jäläkeen... tuntuu aika mahdottomalta ajatukselta. nuo järkyttävän kiireiset työpäivät vie aina voimat niin täydellisesti, että ei täällä kotona oikein jaksa tehdä mitn.
ja mahhaankin koskee. valivali. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.