IRC-Galleria

vapaus ja ahdistus.Tiistai 06.05.2008 15:38

nukuin siis noin 15tuntia ja heräsin aurinkoiseen aamuun. unissani mm. irtisanoin itseni, koska herra ylipäällikkö osoitti suurta halveksuntaa jotakin ihan tuntematonta maksullista naista kohtaan. minä tuohduin tästä niin valtavasti, että irtisanoin itseni. ja koska olen sairaalloisen egoisti, niin siinä unessa sen irtisanomisen jälkeen toivoin hulluna, että minua rukoiltaisiin ja luvattaisiin vaikka kuu taivaalta, että jäisin töihin. :D olen sairas. mutta ehkä minulla on toivoa, kun pystyn ongelmani myöntämään. ;p
kävin aamulla kävelyllä ja se oli tuhoisaa, koska laitoin ihan liian vähän varusteita. tuli kylymä. ja asiaankuuluvasti valitin tilanteestani koko matkan topille. olen ihastuttavaa seuraa... vastasin myös kahteen duunipuheluun, jotka eivät onnekseni olleet kovin kinkkisiä ja lisäksi kuulin, että työvoimasta on yksi henkilö sairaana. jippijee. meinaa nimittäin hirveän määrän töitä meille muille. ajattelen sitä asiaa sitten enemmän huomenna, kun menen töihin. muutenkin edessä yhdeksän päivän duuniputki, joten saattaa olla aika rikkinäinen olo jahka ensi viikon to-ilta koittaa... onneksi silloin saapuu lissu&elli ja suuntaamme jyrkälle harrastamaan nesteytystä.
löysin kirjastosta useita hyviä kirjoja ja jos vaikka niitä alakaisi lueskelemaan. illemmalla täytyy käyttää kisuliinejä ulkona, eilen ei käyty, kun olimme pyöllemylskyn keskuksessa. minä tietenkin nukuin. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.