IRC-Galleria

ah. heräsin taas tähän aamuun. alkaa pahasti näyttää, että tämäkin päivä on aika tavalla samanlainen kuin eilinen... juon aamulla kahvia, syön leipää ja jugurtin. sen jäläkeen kävelen töihin. jossa alan toivomaan, että pääsisin kotiin. ;)
eilen figaro the pitkulavarvas kävi hipsimässä pitkän lenkin ulkona.
ainiin. eilen kävimmä katsomassa myös yhtä pientä mummon mökkiä, joka tulis tässä syksyn päälle vuokralle. siinä oli tosi iso piha, ulkosauna, autotalli jne. haittapuolina se pienuus ja lähellä kulkeva junarata. mutta olis se jotenkin niin viehättävää, kun olis oma piha... en tiijä. vaikka vannoin, että tämä on viimeinen vuokra-asuntoni ja sitten hankin oman talon, mutta voishan sitä omaa tupaa odottaa vuokratuvassa ja vuokrapihassa... ;) siellä tehdään kuitenkin vielä kokonaan pintaremontti, kylppäri kaakeloidaan jne. kuntotarkastuksessa ei ollut löytynyt kosteutta tms, mut sehän ei ole sinällään mikään ihme, kun kyseessä on vanha möksä. sijainniltaan n. 3kilsaa esim. mun duunista. ei pahainen lainkaan. ja vuokraisäntänä armas serkku. :)
huomenna töiden jälkeen suuntaamma siiliin ja sieltä lauantai-aamuna hypätään markunjasatun kyytiin ja suunnataan tampereelle. huippua nähdä eput. ne jotenkin vain aina jaksaa sykähdyttää. niin ja pmmp!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.