IRC-Galleria

harvinainen horsma-lajike.Perjantai 08.08.2008 11:33

eli minä. oon hirveän harvinainen horsma. tekisi mieleni jäädä kotiin kukkimaan eikä ollenkaan lähteä töihin. mutta minulla on velvollisuuteni, yhyy. miksi en voisi olla ilman velvollisuudentuntoa ja vaan jäädä nukkumaan. ostakaa minulta velvollisuudentunto töihin menoa kohtaan, lähtee suhteellisen halvalla... illalla siiliin ja huomenna tampereelle. ihan hyvä. vettä vaan sataa huomenna ihan tajuttomasti. tosin yöllä unessani minulle joku sanoi, että ei sada just siellä stadionin kohdalla. ;) varmaan.
pitäis hakea muutama krysanteemi tukusta, että on tyttösille huomenna mitä myydä. ja voisin käydä myös mehevässä ostamassa kahviin maitoa ja ehkäjopamyös mantsikoita syötäväksi. kun niitä kerran nyt on. ja niitähän pitäisi ostaa myös pakastimeen. ts. mennä keräämään. mutta en vaan oo saanut aikaiseksi. pyh.
ei kait tässä kummempaa. plaque off-aines, jota olen ehkä viikon päivät kissoille veden mukana juottanut on minun mielestä toiminut. artulla ainakin eilen oli hammaskivi vähentynyt. tosin, netissä oli uhkailuja, että aine saattaa aiheuttaa virtsakiviä. mutta arttukin, joka niitä heleposti sai iliman mitään "apuja", on kyllä ollut varsin terve ja välillä liiankin vilkas. ;) ehkä siitä tuleekin hammaskivetön adhd-katti. yhtä harvinainen kuin tämä horsmalajike... ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.