IRC-Galleria

pim.Torstai 04.09.2008 13:20

vähän väsyttää, ei palijon. kävin siis vielä viime yön harjoittelemassa postin ajamista ja ensi yön saan nukkua ihan rauhallisesti ja pitkään. :) huippua.
ostin eilen kissoille broilerin zuikaleita ja figaro meni aivan sekaisin niistä. en ole koskaan kuullut kissan ulvovan, mutta jotakuinkin sen kaltainen ääni siitä kissasta lähti, kun se oli syönyt lautaselta broilerinsa ja tiesi loppujen olevan jääkaapissa. se nojasi etutassuillaan pakastimeen, kurkotti silmät palaen jääkaappia kohti ja ulvoi. ;) ja aamulla repesi onnesta, kun sai taas herkkuruokaansa. on se kissan elämä ihanaista, kun voi vaan viettää päivänsä mässäillen ja nukkuen ja kun ihmiset palaavat töistä, saa rapsutuksia ja hupatuksia ja harjausta ja herkkuja. voi että. :)
sää suorastaan hellii meitä, taas vaihteeksi. luulen, että ensi talvena ei paljon järvissä jäitä ole ja lumitöitäkään tuskin tarvitsee tehdä. kylymä kesä ja lämmin talvi, siihen kai sitä mennään. hassua ajatella, että ne pienet palleroiset lapset eivät tiedä enää mitään "oikeista" talvista ja kesistä. kesää mennään katsomaan aurinkorannoille ja koulussa kuullaan, että ennen vanhaan pystyi jopa keskisessä suomessakin hiihtämään...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.