IRC-Galleria

aleksis-veli ja seitsemän kivestä.Perjantai 10.10.2008 11:52

ja lippu salakoon sen kunniaksi. on kylmää ja märkää ja ankeeta. kävin aamulla ostamassa työpäivä piristykseksi hieman suklaata. hieman tarkoittaa yhtä levyä, mutta kun grammoissa ajattelee, niin eihän se oo kun jotain 200grammaa. ja 200grammaa ei muuten oo paljon, ainakaan suklaassa... :) ja ainakaan minun matikalla.
kunhan tämä piinaava duunipäivä loppuu hamassa tulevaisuudessa, singahdan suklaan suomin supervoimin kotiin ja aloitan piinallisen pakkaamisen. pittää pakata niin rimpsavaatteita kuin pellolle sopivia duunivaatteita. ja sadevaatteet. ja petivaatteet kouluun. ja voihan nenä. vaikka mitä. ja maajussille morsio pitää ehtiä katsomaan ja nukkumaankin pitää mennä. itseasiassa eihän noita hommia nyt niin kauheasti olekaan. ;) tosin olen jo varmastikin unohtanut puolet.
aloitin neulomaan villapaitaa. olen saanut neulottua etukappaleesta puolet. enää olisi jäljellä loput etukappaleesta, takakappale, hihat, kaulus, ompeleminen.... en tiijä tulleeko siitä ikinä mitn, mutta pitää nyt kokeilla tuhrata, onnistuisinko. siihen paitaan pitäisi kuulema kirjailla motörhead-pääkallo. ja ken tietää ko. kuvion, voi myös havaita, että sen kirjaileminen villapaitaan on vain pala kakkua. ja tässä tapauksessa sillä kakulla tarkoitetaan elinikäistä vankilatuomiota jossain rottaluolassa. eli ihan hirveän heleppoa.:)
pööpötipöö.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.