IRC-Galleria

noniin ja terviiset rankasta.Tiistai 05.09.2006 23:02

tama maa on anuksesta, syvalta perasuolen mutkasta. voisin luetella siihen tuhansia syita, mutta aika ei riittaisi siihen, joten antaapi olla... ruoka taalla on kamalaa, "rankskalainen keittio, oolalaa" - pyh, sanon mina. keitettya sian lihaa (ootteko ikina edes nahneet jumalatonta pekonisiivua, joka on keitetty...), patonkia ja vaaleaa purukumileipaa, perunaa/pastaa/riisia ei tunneta vaan niiden tilalla on tolkkiherneita tai -papuja... yoook!!!
vetta pitaa kantaa afrikkalaisten naisten tapaan litroittain "kaivolta", joka tassa tapauksessa on champion-niminen ruokakauppa helvetillisen koululle johtavan maen alla. siina meinaa eraatkin sisaelimet reveta ja pari suonta paasta, kun raahaat vetta makea ylos...
tupakkaa saa tupakka-kaupasta, joita on helvetin vahan tassa kaupungissa ja tupakka on kallista. jz kun vituttaa koko ajan, niin sita tupakkaa vois kuvitella menevan.
,ika taalla ranskassa on kivaa... hmmm.... suklaa on halpaa ja hyvaa ja viinikin jees. tosin miian kanssa juotiin punkku-kannit ja tuli hyva humala ja kunnon krapula. =)
mutta hengissa edelleen, hipitihii. mikapa pahan kuolettaisi.... =) terkkuja ja oorevaa vaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.