IRC-Galleria

jippijee. :)Perjantai 19.12.2008 00:10

minulla on tiketti eli piletti eli lippu. :) enkä mene siis tertsun sanoin katsomaan rintamäkeläisiä vaan aaceedeeceetä. huippuahuippuahuippua. :)
tänään oli kiirusta kukkain parissa, poistuin tuntia aikaisemmin ja suuntasin posteljooni-jouluatrialle. sieltä sain lahjaksi kuusi iittalan viinilasia. mutta en lainkaan viiniä, mitä ihmettä?! :) vaikka en olekaan koskaan pitänyt astioista lahjoina (paitsi kahvikupeista, joissa on jotain sarjis-hahmoja tms), niin olin jotenkin tässä keskiäikäisyyteni kynnyksellä tai jo sen ylittäneenä hyvin mieltynyt noihin viinilaseihin. hoipun siis haudan reunalla, totellakin. ;)
jouluisen aterian jäläkeen suuntasin vierailulle setäni luoksen, missä en ole käynyt kuin aivan pygminä viimeksi. sekin oli huima kokemus. mukava ilta. jaksoin jopa käydä suihkussa eli olen ylittänyt kaikki itselleni asettamani odotukset. ja huomenna töehin. ja sieltäkin suunnasta pukkaa jouluruokaa, öhhöh. sunnuntaina täytyypi käydä hankkimassa muutama jouluinen lahja ja paketoida nuo askartelemani lahjukset.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.