IRC-Galleria

tylsimystä.Tiistai 30.12.2008 14:54

miten nämä on niin hitaita ja ankeita nämä joulun jälkeiset päivät. en tajua kyllä. pesen pyykkiä ja sen jäläkeen suuntaamme sondelle. siellä pitää käydä lenkilläkirjastossasaunassa. ja kahtoa telekkaria ja tylsistyä. :) mutta onpahan ainakin vaihteeksi eri paikka tälle tylsistymiselle.
vuosi on mennyt ihan järkyttävän nopeasti ja kuun vaihteessa alkavat ilmaantua taas ensi kesän ennakot ja niiden hyllyttäminen ja mallien kasaaminen ja kaikenlainen tohina alakaa taas. omituista. suurimman osan vuodesta viettää duunipaikalla ja melkoisessa kiireessä ja sitten kun olisi nämä levolliset hetket, ei osaa oikein olla. tai osaa olla, mutta ei keksi mitään järjellistä tekemistä. tammikuun lopulla on onneksi se risteily, niin tulee jotakin muutosta tähän arkeen. hyvvää seuraa, hyvvää mussiikkia, paljon ruokaa ja juomaa. :)
pim. heräsin aamulla toooosi aikaisin ahertamaan kouluisia asioita. yritin tallentaa yhtä tehtävää, en onnistunut. tein sen uudelleen tosi vittuuntuneena ja tallensin, kone hävitti koko paskan. kolmannella kerralla tein tehtävän ja suunnittelin hirveää verikostoa maailmalle. tallensin. en löytänyt tehtävää. itkin. topi auttoi ja hirveän räkäisen itkun ja tuherruksen kanssa se tiedosto löytyi, palautin sen opettajalle ja nyt kaikki on hyvin. mutta kyllä vitutti hetkellisesti. huh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.