IRC-Galleria

mummon hautajaiset oli eilen ja ne oli aika mukava tapahtuma, jos hautajaisista nyt voi niin sanoa. oli mukavaa nähdä sukulaisia ja hupatella kaekenlaesta.
illalla suuntasimme kuppilaan ja siellä oli aika vähän jengiä, mutta tulipahan käytyä. vissiin tuli suhteellisesti tumuakin otettua, koska nyt koskee päähän, janottaa ja aamulla meinasin käydä huutelemassa suureen valkoiseen posliiniluuriin, mutta ee sitten onneksein tarvinnutkaan. krapulainen oksentaminen on hirrrrveää. yäk.
pitäis suoriutua jossain vaiheessa kalakukkojen maille, jos vain sais itsensä liikkeelle. pakkasen pitäis lauhtua, mutta vielä tällä hetkellä tojottaa se kolomekymmentä mittarissa. juna lähtis neljän aikaan, jospaan sitä sais ihtensä koottua siihen mennessä. äh.
eikaitsitäkummempaa. huomenna taasen arki, se ei ole kivaa, koska nukkuminen on jäänyt aika vähiin. kun viikolla herää joka aamu viideltä, ei viikonloppunakaan ossaa nukkua aamuisin pitkään. ja sitten illalla alkaa nukuttamaan jo seiskalta. mummo-aikataulu. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.