IRC-Galleria

syntymäni juhla - jippijee....Lauantai 28.01.2006 20:04

ah. tulin juuri kuopioon vanhempana kuin koskaan ikinä. sain kannustavia onnitteluja, esim. inttikaverini timpsu laittoi viestin "vuosi lähempänä kuolemaa"... aargh. :) mutta synttärijuhlat oli ihan mukawat. itsehän toimin kuskina, krapulaa varoen.
terveys meinas pettää jo synttäreitä ennen, kun päähän alkoi torstaina koskemaan ja koski vain ja aina enkä yöllä saanut unta ja oksensin ja huimasi. pertsinä lääkäri-kierroksen jälkeen tulos oli yks poliklinikka-maksu ja toteamus, että jostakin tilapäisestä verenkierto häiriöstä johtuen silmän pupilli ei reagoinu valoon normaalisti. ainiin - ja sainhan mä kipupiikinkin. hilipatihippaa. sit junailin himaan.
bileet oli meillä kotona ja jengiä juuri sopiva määrä. saatiin saakkulin kans lahjaksi aivan ylenpalttisen hieno taulu, johon oli seiskan huimien otsikoiden ja meistä vuosien varrella otettujen kuvien avulla tehty aivan hillittömän magee kuvakollaasi. :) sitten sain pupujen itsemurhakirjan, rokki-matskuu, kahvilikööriä, samulin tekemän hienon puisen neekeliprofiilin ja vanhoilta duunikavereilta kahvikupposen ja niitä kamalia "juhla-pillejä", juhlien rekvisiitaksi. ;) niin - ja isä oli halunnut ostaa mulle ja zaakulle lahjaks sellaiset kalevalakorujen muumi-riipukset. ne oli yllättävän kivat, jopa minä; anti-koruileva piikki pidin niistä. ja sitten rupattelimme ja söimme äiteen askartelemaa 50-w kakkua.
vanheneminen oli mukavaa, mutta nyt oon yksin kupijossa ja on ankeaa. paitsi, että ovathan täällä pienet kisumirrit seuranani! ;p

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.