IRC-Galleria

puu-tarhuri.Lauantai 02.06.2007 00:08

minä olen puu-tarhuri. taivaan lahja tomaateille. sain duunikavereilta akka-kumpparit ja vasaran. mitä se kertonee minusta... :)
hirvee väsymys. töitä aina vain ja huomenna joensuuhun lakkiaisiin ja illalla takas ja sunnuntaina töihin. ei oikein aikaa mihinkään.
oltiin topin kanssa kissaa ulkoiluttamassa. naapurin nainen karjui ovestaan:"viekää ne kissat ja koirat omalle tontille kuseksimaan, tuliko selväksi". menimme sitten kauemmaksi ja se naikkonen hakkasi hulluna omaa ikkunaansa raivon vallassa. olisin ymmärtänyt asian, jos olisimme olleet sen pihamaalla tai sen kerrostalon pihamaalla. ja jos kissat kuseskelisivat ympäriinsä. valitettavasti vain olimme kahden kerrostalon välisellä alueella, joka ei ole kenenkään pihamaata tai tonttia ja kissat istuskeli ihan rauhallisin mielin ja katseli ympäriinsä. piti vielä mun naapurilta varmistaa, että onko se isohko ja hoitamaton nurmialue kenen omistamaa ja ystävällinen täti kertoi, että se on sellaista "ei-kenenkään"-maata ja siellä voi oleskella ihan mielinmäärin.
mikä saa ihmisen vihaamaan asioita niin paljon, että parinkymmenen metrin päässä istuva kissa on ikkunan hakkaamisen ja vittuilun arvoinen... hohhoi...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.