IRC-Galleria

torstai on teho-osaston hetki.Torstai 12.07.2007 10:44

mutta siihen on vielä aikaa... aamu on hikisen kostea ja väsynyt. yöllä sängyn alla rymisi joku ja kun kokeilin irtosiko sängystä pohja(?!), niin uniset käteni ihan tasan varmasti löysivät sängyn alta jonkun hikiset sormet. melkein pääsi ruskea pelko housuun. sitten siinä yritin herättää itseäni ja hokea ettei sängyn alla voi olla ketään. ja lopulta sitten kokeilin uudelleen ja ne sormet olivat hävinneet. mutta miksi ne tuntuivat niin todelliselta aikaisemmin???? kriisahtava astmakohtaus iskee kohta. ;)
kävin eilen askartelemassa duunin jälkeen äiteelle perennapenkin. se ei nyt vielä näytä miltään tietenkään, mutta luulen ja uskon ja tiedän, että siitä tietenkin tulee maailman hienoin perennapenkki. :)
huomenna menemme sinne mökille, se on huippua. harmittavaa vaan, kun on luvannut ukkosia viikonlopulle, meinaan voi kisumirrit olla jotensakin paniikissa, mutta mukavampihan niiden on ukkosta pelätä meidän seurassa kuin yksinään kaupungissa. ajateltiin vuokrata mukaan monta elokuvaa, joissa nuoret lähtevät viikonlopuksi mökkeilemään korkeampien voimien selän taakse ja sitten ne paloitellaan jonkun moottorisaha-hemmon toimesta. TOSIN minunhan ei tartte kuin ajatella, että sellainen leffa olisi olemassa ja jo kuoleuden sinne mökille. :) olenhan rautahermo-piikki...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.