IRC-Galleria

viinan kirot.Maanantai 10.09.2007 12:41

olihan se juup. piti lauantaina nautiskella alkoholijuomia ja sen seurauksena sunnuntai menikin ihan "harakoille".... nukuin lähinnä koko päivän ja tietysti söin niin, että meinasin ratketa. tosin en tällä kertaa sortunut mihinkään mässyyn vaan söin nakkikeittoa, jota krapulaisena jopa onnistuin valmistamaan. ;)
pieniä kauhun hetkiä koin, kun ikkuna oli auki ja yhtäkkiä tajusin ettei artturi-kissaa näy missään. hyttysverkon reunasta oli irronnut niitti ja kissa suikahtanut siitä sunnuntai-aamua ihmettelemään... minä ryntäsin ulos ja sieltähän se karvakasa löytyi omenapuun alta lintuja kyttäilemästä. menin siihen viereen ja kysäisin, että mitäs sinä täällä oikein puuhailet ja se ryntäsi maukuen minun luokse. tajusi varmaan, että retki oli luvaton. :) onneksi ei tunne vetoa muuhun kuin niihin omenapuun lintuihin ja oravaan eikä päättänyt rynnätä pohjolankadulle, jossa onneksi sunnuntaisin ei kyllä hirvittävä vilske käy.
ilta oltiin pöllöskällä ja levottoman yön jälkeen onnistuin aamulla soheltamaan itseni duuniin. ja niin on taas uusi viikko alkanut. hippihii.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.