IRC-Galleria

mä luulen, että koomassa mulla olis yhtä mukavaa kuin mitä oli tänään koulussa. tai yhtä aktiivista. en tajunnu mistään mitään, mikä sinänsä ei yllätä, mutta oli kyllä niin tyhmä ja tylsä päivä, että ei tullut kun vihaiseksi. huomenna sentään pääsee duunailemaan jotain muutakin kuin vaan nököttää koko ristuksen päivä tietokoneen ääressä ja naputella jottain kirjeitä mielikuvitusyritykseltä toiselle. luoja auttakoon, että jos jossain niistä monista mielenhäiriöistäni päätän alkaa yksityisyrittäjäksi, niin joku vetäisisi minua esim. lapiolla takaraivoon tms ja moiset aikeet loppuisivat alkuunsa. kuten vanha savonvirtalainen viisaus kertoo "pia on hyvä renki, mutta huono isäntä". markkinointi on perseestä, ainakin noin oppiaineena...
huomenissa tehdään vissiin jottain kivihommia ja se on varmasti ihan mukavaa, toivon. koska toista tällaista päivää e.n. j.a.k.s.a.
vika viikko duunissa, tuli pientä reklamaatiota, mutta hirveän huono vastata palautteeseen, joka annetaan ajalta jolloin en oo ollu duunissa. eli jos olin viime viikon duunista pois, niin en tosiaan voi tietää, mitä sillä välin siellä on tehty tahi tekemättä jätetty. diipadaa. onneksi ei ennää kun keskiviikko ja perjantai tuon lajin paskaa.
ja tämä viikko enää kouluakaan ja sitten alakaapi työt. hipii! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.