IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

aika taas varmaan päivittääTiistai 05.02.2008 14:23

Elämä on ollu nyt aika tasasta puurtamista, koira voi hyvin. Ollaan lenkkeilty tuiskuista, lumista huolimatta. Tarre niin nautti sunnuntaina lumesta ja tuiskusta, ja yritti kovasti saada lumihiutaleita muka kiinni.

Ja vassu kiusas tarrea luulla ihan tohkeissaan, että oli pakko hakea tarrellekin sellainen kaupan, luu kun meinas olla ilkeä ja surullinen koira heh heh.. tyytyväisiä kaikki, kunkaikilla omat :)

Tarre söi lintujen safkaa, ja oli viikonlopu luirulla, vassu söi polvilumpiota, rustoa, josta sekin oli luirulla. Että aika kivasti meni, jotenkin sen otti aika huvittuneena, normaalina jo, ja hyvin se meni. Mitä nyt vassu kakkas äitin valkoselle matolle.
Pyllyn pesua siis oli ohjelmassa moneen otteeseen, kuka haluaa tulla kokeilemaan :)

Nyt on taas tullu valokuvattua tarreakin pitkästä aikaa, kuhan saisin ne koneelle asti, niin vois tännekin laittaa.

Niin eilen muuten mutsi kertoi että yks nainen oli kysyny vassua jalostukseen. Saa nyt nähä, mutta jos se nainen tosiaan haluaa, niin mikäs siinä ja jos vassu astuu. Mutta katotaan ottaako se muhun yhteyttä. Vassu vieläkin nautiskelee lomaa äitillä ja markullla ja hyvin voi. Pitäis kai jo miettiä sen takas ottamista, mutta eipä tässä ole kerinny :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.