IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

moiks, iloa ja suruaTiistai 19.02.2008 02:49

On se ihana kun tietää että kaksi ystävä rakasta tykkää musta, ne tulee mun luo, toinen koittaa istua syliin, ja toinen kateellisena kohta jostakin tulee, että jos sä tuota idioottia hoidat, hoidat muakin :)

Kiitos pojat, kun tuette omalla tavallanne mua, kun mulla on ikävä muita rakkaita taivaasta, niin ihmisiä kuin eläimiä.




Saatiin tänään tietää Ronin hautajaispäivä :( JOtenkin pelottaa, tai emmä tiiä, väsy, ikävä ja se vääryyden tunne, että ei ole oikein. .. itku valtaa välillä, vaikka tosiaan en voi koskaan väittää että olisin hyvin ronin tuntenut, mutta kuitenkin se kuuluvuuden tunne, olihan roni mun serkku, ja tämä välitön äidin näkemä ikävä, niin koskettaa ittiä, että tullu itellekin tosi ikävä, ja suru. Ei oikein osaa kuvailla oikein sanoilla mitä haluisi sanoa.

Miltä se tuntuu kun pappi siunaa toisen lepoon, miltä tuntuu kun arkku lasketaan, miltä tuntuu kun hiekkaa sinne tiputetaan, kun hauta peitetään kukin. Toivotaan että edes linnut lentävät, ja kertovat ikävämme taivaaseen, kertovat sen kaipuun tunteen, ja tietyn ilon, ja kivun kärsimyksen loppumisen merkiksi. Ronin on hyvä olla, tai ainakin toivon niin.

Kun käytiin silloin ronin kuoleman jälkeen sytyttämässä kynttilä ronille, kirkon eteen, mä toivoin että ronilla olisi hyvä olla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.