IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

ensilumiPerjantai 09.11.2007 13:08

hmm.. mikä päivä se olikaan, kun tuli ensimmäistä kertaa lunta tosi paljon kun aamulla huomattiin.. olikohan keskiviikkoa, muistaakseni kai.

Meillä oli verhot kiinni, tarre herätti mut taas... eihän äiti saa enään nukkua puol kasin jälkeen ;) se tosiaan ollaan opittu, tarre ei hevillä helpota, jos en nouse, niin se hyppää mun sänkyyn, ja kaatuu mun päälle, ja arvatkaapa tuleeko ahistava olo, 40 kiloa massaa mun päällä ihan rentona, siinä meni pienellä ihmisellä kuin mulla jo varmaan keuhkot lyttyyyn.

Niin tosiaan kun sinä aamuna heräsin, Tarre oli ihmeen pirteä, sen silmät loisti, että jihuu ulos ulos, mä että ei jaksais. mutta avasin verhot, niin piristyin itekkin, siellä oli satanu lunta, ja tosi kivasti.
Tarre ei olekkaan ennen nähnyt lunta vielä elämässään, mitä nyt aamukuuraa, kun maa tuntuu olevan vähän jäässä. MUtta nyt siis konkreettisesti lunta.

NOh mentiin ulos, Tarren silmät senkuin loisti lisää, se oli innossaan että mikä tämä kiva on, maa valkosena, ja tää maistuu ihan hyvältä heh heh, söi varmaan 5 minsaa pelkkää lunta, pissahätäkin unohtu ;)

Vassu oli ihan normina, että täähän on ihan tuttua juttua ;)
NOh kun kerkes, niin pissakin tarrella tuli, mutta taas kivaa lunta syömään.
Otin muutaman kuvankin, pitää laittaa kuhan saan ne koneelle, olen nykyään tosi laiska, ja koneella olokin on jääny tosi vähälle, voipi olla että menee kaksin päivää, ennenkuin käyn koneella. Ei vaan jaksa töitten jälkeen avata konetta..

Heittelin Tarrelle lumipalloja, mutta ei niitä tuntunut löytyvän enään, ei oikein tajunnu oikein että se on sitä samaa lunta, tais tarre heti pallon hajottaa, ennenkuin edes tajusikaan, mutta pääasia että hauskaa oli. Ja piehtarointikin lumessa oli kivaa.
Vassu kun vaan otti normisti, ja merkkaili, ja temppuili mulle, ääh, siitä kun tullu nykyään vähän inhottava, siis temppuilee mulle, mutta kirjotan siitä joku toinen päivä.

Nyt tämä aamuna lumi on jo poissa, nyt taas ikävä kurakeli, ja mun kämppä hukkuu varmaan kohta taas hiekkaan, vaikka kuinka yritän tassuja putsata ennen sisälle tuloa.. LUmi ja pakkanen olis siitä kiva, kun silloin ei tulis tuota hiekkaa, ja märkää, inhoon sitä, mutta muuten syksy oli ihanaa aikaa :)

eli toivokaamme kaikki lunta ja pakkasta että saatas tarrekin taas super iloseksi.

Niin noh.. ei siitäkään ai tykätä siis tarresta, tein itelle tänään vikan leivän, mitä kaapista löyty, ja vikat juustot, niinennenkuin kerkesin sen mikroon laittaa tarre vetäs, varasti sen suuhunsa!!!

nyt olen tääs nälissäni heh heh.. hernekeittoa löytyy, tervetuloa syömään ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.