IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

ph ja no ph on 7 ja oh piti sanoa ja ajattelinkin että sanon kun näin ton typon kun en ole kaapissa enkä rapise nyt vaikka näppäimistö vähän rapisee kun on valoa ja näkee mihin tökkii sormiansa vaikka ei olisikaan muovailuvahaa ja se homo joka tekee neljännen tuolin neljättä jalkaa, sillä minä tulin ankkalinnasta tänne asti vartavasten, siis pääsiäisnoidan pimiähköllä taksilla ei niin kuuta vasten kuin olisin siluettini näkyvän, mutta nythän on vasta kesä ja kyllä talvellakin noita luutia vasta onkin, kilpailua oikein kovimmillaan, paitsi jos on kova pakkanen niin silloin ne seisottaa luutiaan ovien pielissä ja puita vasten että joku tulee ja tarjoaa karmian tipin, ja mitä karmiampi syylä nenässä niin sitä nopiampaa kyytiä siinä toivoo ja jättää ne kahvit juomatta ja antaa mustan kissan tehä tarpensa ja vetää kynsillä poskeen että on sitte merkattu koko lopun ikäänsä ja toivoo että se olisi lyhyempi kuin kyyti sillä luudalla minne onkaan menossa, ja jos perille pääsee niin mieluiten pimiässä. ja jos sattuukin niin että on täysikuu niin ei voi olla pää niin täynnä ettei sitä toivoisi että naapurit ei näkisi että millä tuli kotiin vaikka se palaisi...

vaan, minunhan piti vain tulla sanomaan että jos olisin kala, ja jos olisin eritoten kultakala tai vaikken olisi nimenomaisesti kultakala vaan siihen samaistettava kalastus eli kalan kuvatus en kuva jolla kaloja pyydetään vaan ikäänkuin kultakala eli kotieläimen halpa kopio ja jos kuulisin muusiikkia niinkuin kuulin silloin kun kirjoitin tämän ihanaisen irc-www-elämäntapa-päiväkerrallaan ja parhaassa kuukausi (mutta ilman sitä luutaa, jota kuljettaa se noita, mutta enpä noidu enempää, ettei tapahdu mitään.. uh, en uskalla edes ajatella. pitää hakea sakset ja leikata tukka välittömästi ettei minua tunistaisi. noin nyt ei ole tukkaa päässä ainakaan. liimasin ne lippikseen että kaverit tunnistaa, tosin vähän ne voi ihmetellä että on minulla lippahattu päässä, mutta sen vähän kyllä kestää kun sillä vain välttää sen luudan, hui helveetti1, ei onneksi se ajoi naapurin suuntaan... menen kaappiin toviksi ja rapisen sieltä epä-kymmensormijärjestelmällisesti mikäli mahdollista, tuntuu aivan siltä kuin radio tekisi murron ja melkein toivon että poliisi olisi ampunut hannes häyrisen) mutta se musiikki jos olisin lemmikkikala ja sitten se suomalainen vitun ärsyttävä käännös joka aina esiintyy jossain pelit tms bitti lehdessä kun ne aasikasvoiset paskat puhuu kalansilmä-efektistä kun on kyseessä jokin vääristynyt tai laajentumalla vääristetty näkökulma. koittakaas vitun bitti-japelit lehdessä kattoa kalan silmin miltä maailma näyttää ja sitte mietitte sen kalan niin ankiaan ympäristöön kuin teidän julkaisunne eli sellaseen ympyriäiseen maljaan mitä näkee vaan akua ankassa. voisiko mieleenne ikinä juolahtaa näkymä, jonka olette nähneet viakkapa kaljapullon tai mikä muotona ehkä useammin ehkä muistutta sitä maljaa niin vaikkapa viini- tai konjakkilasi?

voisiko sen näkymän nimi olla oikesti kalamalja eikä kalansilmä? jos ei voisi niiin näin kesäisin, jos oikein muistan sellainen tietelllinen julkaisu kuin dr. dobss software tools for professional programmers, käyttää nimitystä fish bowl -effect. voisitteko ajatella komplentovanne tuota tulkintaa, joka oikein tieteellisessä julkaisussa esitetään? ja mikä määrittelee tieteellisen julkaisun? yksinkertaisin määritelmä lienee olisi se että artikkelin julkaisu mainitunlaiseksi määriteltävässä lehdessä kulkee niin pitkän ketjun läpi artikkelin sisältämiä ja esittämiä asioita kohtaan että julkaisu artikkelin lähettämisestä sen julkaisuun vie tavallisesti 1-3 vuotta, jos se edes julkaistaan.

suomalaisena lehteen on päässyt helsingin yliopiston tieteojenkäsittelytieteen laitokselta lars wirzeniuksen kannel-projekti.

niiin se kalansilmällä kuntelemani musiikki josta kaikki sai alkunsa:

skylab #1 - depart

kätilönä toimi antti-pantti paskalantti, eli kyllä se pää saa oikean muodon kun antaa vaan kasvaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.