IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

Vedin just' käteenSunnuntai 27.09.2009 05:58

no en vetäny, miä olen aseksuaali, miä kyllä voin katella pornoa ja panemista, mutta olen kuin herra chancey gardnier elokuvassa bein there (suom. mr chance).

elokuvassa on pääosassa peter sellers, ja jostain interwebin ja vertigo vai mikä se lehti oli, sivuilta olen olut muka lukevinani että peter sellers teki niitä punasia pantteri -elokuvia nälkäpalkalla, mutta sai juopottelun ja vaimonhakkaamisen lisäksi kuitenkin elokuvausoikeudet kirjalle being there.

maailmaan mahtuu paljon kauheita tarinoita, mutta jotain kaunistakin välillä syntyy, ja sellaiseksi ajattelen elokuvan being there, enkä aseksuaalina piittaa siitä mitä elokuvan tähdestä puhutaan. tilanne on toki vallan toinen kun tai jos ottaisin puheenaiheeksi jonkun jenkin, kuten geroge bussit silmienalla röyhkeämmän.

ameriikan yhdysvallat eivät ole tainet oppia historiasta mitään, kun ajatellaan että aina maa, jolla on suurin armeija tulee häviämään. tuhatvuotinen saksa ja melkein tuhatvuotinen rooma muistetaan vielä senkin jälkeen kun tästä päivästä on tullut kuluneeksi noin viisituhatta (haluan proosanomaisessa kirjoittelussa pitää numerot sanoina), mutta olen todella sitä mieltä että vaikka MOSSAD minut huomenna tappaisi, niin minä TULEN elämään kauemmin kuin yksikään valtio joka juuri nyt on olemassa.

kuulostaa suuruudenhullulta eli megalomaniselta moinen, mutta kaikki mitä olen kirjoittanut, on yhtä tarinaa ja kaiken tulen kutomaan yhteen. muistakaa: tämä on aina viimeinen merkintä. Te ihmiset, teille puhuen kirjoitan, mutta tiedän samalla että ei kukaan usko tai edes kuvittele että minä olen totta. Minä olen täyttä totta sillä minä olen jälkikirjoitukseton.

Antti-Fantti-Fantastinen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.