IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä


minulle joskus joku sanoikin siinä normi-batissa että, "kuinka sinä voit olla noin vihattu ihminen" ja miä ihmettelin, mutta nyt kun kävin hcbatis että alkaisin maksamaan velkoja sielä ja tekisin pari kotitehtävää niin katkesi linja aika ikävästi.

itken sitä täälä kun olen melko tietoinen siitä että battilaiset tai ainakaan yllläpito ei minun touhuija ja puheita täälä tunnu seuraavan ja se on kiva että jossain osataan t3ehdä ero pelin ja elämän kohdalla, sillä onhan niin, että olen törkeä ollut ja törkeyksiä puhellut, mutta tahtoisin ite silti että tehtäisiin ero myös sen osalta että olen arafat-nätti-bat.org ja arafat-atti-hcbat.org, mutta aina ei maailman mekaniikat mene niinkuin minä haaveiden täyttämässä elämässä kuvittelen.

ja niin se onkin, että minkä haaveillessa saa sen elämässä menettää ja niin on käynyt ja on käyvä minun kaikille toimille ja sen olenkin jo hyväksynyt, mutta ei se minua ole estänyt yrittämästä, vielä. mutta kai sellainenkin päivä ja teko tulee kun lakkaan yrittämästä, onhan minulla jo munuaiset rikki.

p.s. terve sielu terveessä ruumissa. eikö hassua? sielu ruumissa, ajatelkaa! miä kyllä liityn skepsikseen, jos miä vaan saan ensin pikku, pikku kotitehtävän tehtyä tonne turantille yhteen maailman parhaista paikoista, missä ihminen voi elää ja purkaa. tää on toinen, vielä.

pekka puupaa,
p.s. ei tarvi soittaa ambulanssia, vielä. minulla on vasta jeesus-kompleksi, odottelen hitleriä siege ja dungeon on kova peli dungeon siege siis, ja 1.11, muistakaa kun näette mitä miä olen tekevä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.