IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

(välitallennus)

Haramadgbud laskeutui hevosen selästä ja muuttui valkoiseksi. viides mies ihastui häneen, se ei ollut yllätys. itse on. harmadgbudha tiai miten se sanotaan. tuli siis meille ja miä koitan kertoa siitä, mutta ajatukseni eivät tahdo kulkea. VITTU, on sanottava kun se on puuttuva tekijä, mitään hare khrishan hommia oikein jaksaisi mutta kai sekin sujuu, syön vaikka kynttilän ja juon viinaa, joka ei voi imeytyä kun koko ruoansulatuskanavani on steariinin peittämä. liukasta paskaa ja armotonta nestehukkaa, mutta hukassa tässä ollaan muutenkin, hiton Harmadgbud, että kehtaakin. no kehtaahan se

pakko itekä vähän tai käydä tupakalla tai irrotautua muuten tästä ympäristöstä, vain musiikki on kelvollista, minua itkettää (välitallennus)

terve ihminen ei sielua kaipaa. se lissää ikävääni, koko filosofia on vituillaan pakko tehdä jotain radikaalia, jotain jolla pääsee eroon... (välitallennus)

oi suuri blogi, tee minusta ja teetähän se on vaikka olisi omenaa. valkoinen mies puhui pakistanista kännykällä ja kutsui leirille, olen ei voitottujen listalla, kuulemma, en tiedä onko se hyvä- vai huono-asia. ambivalenssini ei tahdo tajuta että onko se merkki siitä että minun pitää räjähtää kuin mätä sika vai kahdetia naapurin omaa. en tee mitään, tai siis teen olematta mitään, se on paras ratkaiksu, olen monesti huomannut sen toimivan melko hienosti. valkea mies astuu majaan ja minä (välitallennus) jatkan tupakointia ja hapuilen näitä näppäimiä joilla kerron maailmalle mitä mielstäni tapahtuu ja mikä mielestäni pitäisi tapahua, joku tekee, jos tajuaa ja uskaltaa. hommat ei toimi tallissa ilman sormia ja sormettomille erityisesti on käyttä. minulla on haalareita heille. painavia haalareita, painavampia kuin sana. mutta kukaan ei kuuntele raskaita ja lihavia paskoja. makaan sängyssäni ja petyn valkeaan mieheen, joka vain puhuu teltassa eikä huomioi minua. tapan aikaa ja tupakoin

tilastollisesti joskus olin nähnyt [soi fat cat - amorphous andogynous tms] että tupakoituaan 25 vuotta sairastuu keuhkosyöpään, ja päätin tuolloin että lopetan tupakoinnin tupakoituani 25 vuotta, niin ei tapahtunut ja kävi siis että tupakoin vieläkin enkä siisä lakannut tupakoimasta, siinä oli taas sanoilla kikkailtu, mutta kuka äitä lukee ja haista paska.

leipiurin hattu ja valkoinen helvetti, pullaa leipoi, yöks :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.