IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

ascii travelsTorstai 19.11.2009 03:44

(välitallennus)

(muokkaa)

se ei ollut aivastus, ainakaan yksin, mutta siitä oli ajatukseni puhella näppäimille joille halvalta tuoliltani yllän. (nyt jos joku haluaisi ajatella maksavansa näistä kirjoituksista niin uusi tuoli olisi kiva lahja. hei, vittu! joulu*piis*vittu pukki en tee toivomuslistaa, vain yksi kapine, tuoli ja auto kuljettajalla ja oma palsta jossain merkittävässaä julkaisussa, joku muu kuin cia-balleria, kiitos)

jumalattoman suuri sulkulause muuttui virkkeeksi, sitä virhettä pitäisi nyt korjata jollakin omituisen hauskalla jutulla, jotta saisin lukijan pysymään kiinostuneena. se, kuinka keitin riisiä tuskin on aiheista paras, on keksittävä vale, joka kertoo oikeasta elämästä, mutta on naamioitu sekaviin virkkeisiin. ah, ajattelenpa että se voisi minulta jopa onnistua. pitäisi vain koota ajatukset ja tehdä niistä yksi eli valita ja minä olen huono tuomari. mistä kertoisin niin että se ei liittyisi minuun?

(välitallennus)

anttin hankala valinta ja kertomus valaanpyynnistä, eikä minkä tahansa valaan vaan itse rannalle kuolleen valaanpyynnistä. oi, lukekaa ja kuulkaa kuinka minä ääneen ajatellen puhun siis itsestänsä minusta ja siitä kuinka sotekuduin asioihin, jotka olivat itseasiassa aisankannatusta ja traumatisoiduin, kirjoitan tätä - nähkääs - lääkärilleni, kuvitellulle lääkärille.

oletteko koskaan nähneet jaksoakaan siitä janasta jolla ihinen on huomannut olevansa kuolemaisillaan? minulle kävi niin, noin 10vuotta sitten että antabus-lääkkellä, jota tarjoillaan alkoholismin hoitoon omalääkkeenä ja jolla voi helposti valmistaa tyrmäsytippoja on näkymätön ja puhumaton hieno, mutta huono puoli... niin ehkä on parasta että kerron vain sen että olin kuolemaisillani ja vaivalla sain soitetuksi naisystävälle, on tärkeää erottaa sukupuoli tässä kohden. siis sain soitetuksi vaivoin ja hän ajoi jostain hiivatin kuusesta kun makasin saunan lattialla verta oksentaen ja hoin, että ei saa soitta ambulanssia, skkga-diodda joutuu vaikeuksiin kun on antnut minllle tämän lääkkeen.

noniin, täälä ei saa puhua huumausaineista, en tiedä luokitellaanko antabus huumausaineeksi, mutta ennenkuin ilminannatte tämän artikkelin niin ajatelkaa että tahdoin vain varoittaa että sillä lääkellä ei kannata leikkiä ja voi jopa päästä eroon tietynlaisesta alkoholinkäytästä, ja - jos oikein täsmällisiä ollaan, niin eikö alkoholikin ole huumausaine, vaikka vain yli 80tilavuus-prosenttinen on tullissa sellaista, tai putkaan mennessä, kannattaa olla varovainen mitä juo ja mitä syö ja mitä pitää muassaan kun lähtee kaupugin valoihin ja humuun.

minä en aio olla varovainen koskaan enää enkä minkään kanssa. sydänkohtauksen saatuani tiedän että minun jäljellä olevien merkkien määrä on kovasti rajattu ja kielini tulee olemaan sen jodosta hurjasti rajumpaa. niin tekin tulette tekemään: on aivan turha viisastella että nyt se soittaa suuta kun ei ole millään mitään väliä. Juurikin nyt on alkanut olla asiolla ja merkityksillä väliä kun teot jäivät niin vähäisiksi. olen pahoillani, jos loukkasin taas jotain.

Antti Ala-Turkiana

P.S. kyllä minä näitä olen aina oikolukenut, utta en korjaa kaikkia kirjoitusvirheitä. nyt silmieni kautta kävin kovasti ihmettelemään kuinka käytän joissain tai jossain kohtaa passiivia, kun olisi erityisen tärekätä...

(en tiedä, olenko tyhmä vai pidänkö lukemattomia lukijoitani tyhhmänä kun pyydän kiinnittämään erityistä huomiota kohtaan, jossa sanon "voi päästä eroon", se minkä sain ja mistä jouduin eroon oli jotain että nyt toivon että olisin kuollut jo silloin, sillä se mistä jouduin eroon rikkoi minut)

(ja täälä tämä sisäänkirjautuminen haluaa aina jatkaa muokkausta niin kuin minä eläsin ikuisesti kirjoittelemassa. ei, se ei mene eikä se toimi niin, minä elän ikuisesti vain inderwebissä)

[George Harrison - Something (BanglaDesh 1971)]

Paulalle

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.