IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

voi JUTttttkU-parkaaMaanantai 23.11.2009 04:53

(vhälithallennush)


alas, vai oliko se abacus?!

niin, en tarkoittanut olla mitenkään erityisen anteisemiitti kun keksin tuon otsikon, ihan normaali itseni vain.

olen katsellut, sen minkä olen ollut masennukseltani hereillä, kovasti ja paljon noita satelliitti-kanavien ihmeellisiä ja valloittavan todenmukaisia dokumentti-kanneleita (poislukien bbc knowledge, joka on jokseennkin totuudenmukaisempi) ja kommentoinkin näitä ja ensimmäisenä tulee mieleeni nazional georgegraphic III, siinä on sitten hyvä kanava, jos haluaa faktoja elämäänsä, lukematta kirjaakaan.

miä en käsitä, mikä toisessa maailman sodassa on niin kiintoisaa, jollei juuri se että on käynnissä kolmas, jossain arabiassa. silloin kun sändströmmi soi kovana hittinä ja puhuttiin extaasista, pillerinä, niin silloin ei saanut soittaa waterloo, niiin se on adban kipalse tai biisi, kuten ylexässä varmaan sanotttaisiin, kun kyseessä on piisi, kuten peace eli kappale orkestrointia, jonka tajuaa jopa itse esa-pekka saarinen, jota minä en tajua, mutta en olekaan itsemurhan tehnyt musiikkikiriitikko helsingin sanomissa, vielä. osaatteko yhdistää? peteliuius esitti, eikun osasi, Peteliuista miä vedän turpaan ensinäkemällä ja kalliala on juoppo ja piilo-homo. terveisiä ja onnea että että ettette koskaan osuisi minun kiertoradalle sillä massa olen kerännyt lihottavilla päänsärkylääkeillä ja vihaa katkeruudella ja ensimmäinen juutalaisista kertova dokumentti panee minut aina itkemään mustalaisten, neekrereiden ja homojen ja ryssien tähden että miksi heistä ja heidän tuhoamisestaan zaNi-regiimin aikana ei kukaan ole tehnyt yhtään esityskelpoista dokumenttia? Tälle on oikein viimeinen pisara, eli kyyneletön vai olisikiö se kyyneleetön kertomus jostain kuoleman kompanjoista, jotka raivasivat polkua valloitetuissa maissa kun ei ollut vielä ns. tuhomaisleirejä? olen tottunut siihen että jenkki-dokkareissa pitää aina itkeä oikein vetistellen, mutta kun oli jutku kertomassa kuinka selvisi joukkohaudasta kun päälleen kaatui ruumis niin olipa leikattu kaikki vetistelt pois, ukko vaan hakkasi kepillä maata ja välillä käteen ilmestyi riepu kun meinasi keuhkoista loppua happia, mutta ei itkenyt. äitini isä ei oikein koskaan puhunut sodasta ei oikein eikä koskaan, mutta ei tahtonut oikein itkeäkään, mutta hänellä olikin kepin sijaan viulu, jonka oli itse tehnyt ja jonka itse hellankulmaan rikkoi. mutta minä puhun ikävistä ja valheellisista ja valhetta vääristävistä totuuksista, minun on oltava hiljaa tai minut on hiljennettävä, jos en sitä ymmärrä jo, siis hiljenen toviiksi ja mustalaisen kohta jos on seitsämän vuotta niin kauanko on juutalaisen tovi? ei taida riittää 70v, ainakaan ei riittänyt 60vuotta vaikka britit viimisillä hengenvedoillaan koitti olla supervalta ja antoi israelin ja mikä oli exoduksen tulos? tapetaan palestiinalainen, sehän on arabi pyhällä malla, missä ei ole mirhamimiakaan enää, pelkkiä öljyllä toimivia jenkkipilotteja ja fundametalisteja, jotka tahtovat tuhota arabeja kun ameriikka niin sanoo ja antaa siihen koneet kun ranska ei tehnyt. ranska se on oikea selkärankaisten maa, oma kultuuri ja oma kielei ja omat rajottenoisuutensa, miä itken paskaa ja tapaan vihaani, salaa.

minä halveksin teitä, urbaanit legendat ja auto-pahnat, ja väkivaltani osoitus virkavaltaa kohtaan kumottiin virkavallan taholta valeella, olen siis menettänyt lähes kaiken uskoni ihmiseen ja ainoa keinoa palauttaa se on väkivalta, johon kehoitan kaikkia, jotka uskaltavat.

mörökölli, joka maata seisisten kaiken jäädytti vain kulkemalla sillä

P.S. älkää lukeko muumi-tarinoita ja tappakaa hattiwatit havaittuanne!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.