IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

kuusipuu ja kurisi luonnePerjantai 05.03.2010 03:40

(välitallennus: etsin musiikkia(geroge harrison...))
öoftmion,lifrmion,liftmeon, lift me on...

yrttien luonne ja öylätti.

tahtoisin kertoa kurinalaisesta kristillis-luterisen kiron apukoulusta (toiset käy leirillä naimassa, toiset ei) jamittäpäsitä ihmisenä muusta puhui kuin on seksistä kysymys. mieltä se ylentää, ja joskus alentaakin, mutta oikein harjoittelemalla, siitä voi lupua, ja niin käydesä ihmisestä tulee, usein, rotta.

minä tunnen olevani rotta, minulla on oikein rottamaiset ajatukset alati mielessä, mutta lääkärini sanovat että se ei ole totta; minulla on sittenkin helppo elämä, minä voin aina käyttä puolipistettä silloin kun haluan. se on totta että elämäni on ollut totta tosiaan ja sitä se tulee olemaan loppuun asti.

olkoon kyseessä sitten, ja kuitenkin mikä lie, niin täältä ei pese eikä täälä siivota: sellaisia ovat ajtusteni lahkot ja aivoissa vilisevtä kummajaset minä sylkäisen pois, hampaita pesemättä. minä olen kovin onnelline ja melko kiitollinenkin, vain yksi vaje on elämässäni ja sillä minä tiedän katoavani. ei ole hauskaa ainak, kun huomaa että rakkaus rikkoi, ja minä pakenin.

sellainen elämä ei voi tehdä muuta kuin suuria kirajlijoita, ja sellaiseki minä tulen. kostan vielä kaiken ja jos et tajunnut niin uudestaan; minä tulen.

olkoon tyhymyys! Ja tyhmyys oli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.