IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

(näin kaiken, kutakuinkin)

[orbital - octane]

musiikkia naapureille, aamusella.

minulle, on alusta asti internetti ollut vain yksi asia, yhteisö, ja nopeastipa muodostui siksi ainoaksi yhteisöksi batmud. on käynyt osoitetuksi että minä olen batmudille varmaan enemmän haitaksi kuin hyödyksi, kun batmud, siis se peli, yhteisönä etsii lisää pelaajia, joukkoonsa, joka ei ilmeisesti olekkaan niin kovasti yhteisö kuin se haluaisi olla yhteisöjen yhteisö, ja silti kamppailua käyttäjistä, ei yhteisön jäsenistä - yhteisön jäsenistähän ei täydy edes kamppailla, käydään kamppailun sijaan suorastaan kilpailua.

kilpailua käydään niin että batmudille on rakennettu aivan oma clientti eli asiakas-ohjelma, helpottamaan peliin liittymistä tai kiinnikäymistä, ei yhteisöön tai batin tarjoamiin yhteisöihin liittymistä varten. bat on peli, se on vain peli ja vain tekstipeli, jos haluat kehittyä tekstipelissä ja olet kovin innokas pusailemaan nixien kanssa niin suosittelen että etsit ja hankit käsiisi zorkin roskat.

zorkin kanssa saat samassa paketissa yhtä pätevällä komento-tulkilla toimivan pelin ja paremman sisällön ilman ärsyttäviä grindaajia (en tiedä mitä grindaus tarkoittaa, se termi on tullut batmudiin wowin mukana, tai jonkin daokin (dark ages of camelot) tms.tms.) minua ei tuo osa textipelien historiaa hirveästi kiinnosta kun ne eivät oikein ole tekstiroolipelejä, joksi batin kai jotenkin voisi luokitellla, jos on aivan pakko.

no, pakkohan ei ole kuin maksaa verot ja kuolema... kähä... jooh, no ennenaikaan noin saattoi ollakin, mutta kun nykyään ihmisen pitää jotenkin elää tässä maailmassa ja se ei riitä, on elettävä myös tässä yhteiskunnassa.

ja katso. minä en tahdo, en halua enkä voi valita. minä olen syrjäytynyt paska, kuten eräs kaimani sanoisi, minulla on monta kaimaa, olenhan minä Antti, mutta syrjäytynyt paska on parhaiten minuun sopiva kuvaeilma. En ole sen vanki, mutta olla sen sen orja ei ole ollenkaan ahdistavaa, päinvastoin, orjana olo antaa minulle yhteenkuuluvuudentunnetta. Sitä jota BatMUD ei minulle anna, ei ole oikeastaan koskaan antanut ja 15v kokemuksella on/off -9v ei tule antamaankaan.

ja taas katsotaan eli alas, on tai oli classic, minä en ollut vielä silloin, ja nyt on hcbat, nyt minä olen. minua kiinnostaa hcbatmud senverran että minä haluaisin auttaa alulle uusia pelaajia sielä, ja minulla on pieni into tehdä jotain sen eteen työstämällä triggereitä ja kikkareita mudlet -nimisen clientin osaksi hcbattia. Minulla on käytössäni rekisterötity ja batin takia, ja että mxp -protocollalla tomiva kartta olisi pelannut, ZMud, mutta kiitos suuren ja viisaan voittoa tavoittelemattoman yhdistyksen nimeltä balanced alternative tehcnolgies RY, sijoituksesta ostaa asiakas-ohjlema ja suljettu protokolla kartanpiirtoihin ja varmaan lähes kaikkeen mitä rahalla saa ja ruotsista myydään on batille oltava muitakin lähtökohtia ja mikä olisi parempi kuin classic?

no, ei mikään, mutta kun ilman postikortteja ei classic taida nousta jalkeille niin sitä on sitten pusattava ittensä ilmoille hcbatissa eli hardcoressa. ja enpä keksisi parempaa viihdettä, paitsi classic ja sen tahden en classicilla koskaan tule julkaisemaan triggerin triggeriä enkä sanomaan kovin montaa sanaa siitäkään mitä minulle on muuan batin legendaarisimmista hahmoista pelistä kertonut. tottahan minä jaan tietoa joka minulle on annettu, mutta siinä määrin kuin se on historiallisesti tarpeen ja tärkeätä, jotain pelillistäkin siis. mutta se vasta kun classic on pystyssä taas ,)

siihen asti,

"one more kiss dear, one more side, only this dear is good bye..." - vangellista lie, blade runner

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.