IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

(makkarakeittoa ja kaalilaatiokkoa)

jos luvataan, oikein lupaamalla joku asia niin silloin se pidetaan. nyt tassa on kaymassa niin etta luvattuksi tullut ei ole tapahtumassa ja minä olen tekmassa oman raktaisuni asian suhteen. minull on työkalut jo valmiina, joilla sanarat irtoaa kerrostalosta. minun pankkikortti on otettu minulta luvatta jonkun toisen haltuun ja tahdon ne rahat itse kayttäa ja kuluttaa. on siis lähdettaä etsimään sita pankkikorttia kun puhelimella ei tunnu saavan jamppoja kiini.

yleensa, jos mia joudun tai minut laitetaan kävelemaan minä joudun nauttimaan kipulääkkeita... (puhelin., olisiko lie....katsotaann.. tarpeeton talla matkalla). kyllä joku aina ambluanssin saa soitettua

ratkaisuni tulee olemaan hyvin yksiselittenen, hegkilta otan sen heebon. niin on aina kaynyt ja niin tulee aina tapahtumaa. marko, oletko mies, ja kohtaat minut. et siä ole, mutta siä kohtaat minut kuitenkin, nyt hoidan taman mika pitaa olla keskiviikkona selva, jotenkin sen hoidan. marko, sina olet odotuslistalla, en siirra ajanvarauksiasi enaa, nyt sina etuilet, meindan on katsottava miten rotta elaa kouvolassa joka on vahan isompi kun sun kouvola!

tafara

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.