IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

(joöojoöoöoöo jaöaöa(öaaa majldaåemllo ,iajöaa)

miten onnelllinen miä olisin jos en miä koskaann olisi lähtenyt neseelle typpaikkakiusatksi. kuinka onnellinen min saattaisin olll jos en koskaan oliti tutustuut Toniin tai hänen kaverinsa

kännisstä toni on luvannt minulle monta kertaaa, tulla viemaan minut pois tasta isani kodista, mihkali niin teki. ja minä koskaan tule unohtamaan niin pettynytta katsetta kuin silloin katoin,

voinn vain toivoa etta jonain paiväntä, hän atasii vielä kerrannn anteeksi. samaa en voi toivoa nykyisilta ystäviltani. ok, nama vaävivat siivoilemas, jonkun verran jolen siiita melkoisesti kiitolliempi kuin osasin toivoa, muutta ja mutta

en kerro miten asiat sanatarkasti mahtoivaat menna tai miten väärin jotain kuvittelin, mutta jotain minulle sanottiin kun kethasin reilusti kysyä että tänäänkö ei siis enaa apua anneta. ei ollut tulossa tai diedossa ainakaann, mutta onhan minun pakko kiittä jo suosta jota apuna sain.

mutta ja kun, mina tahtoisin ajatella etta kun sita apua kerrankinn annetaann niinn sitä annnetaan kanssa eiklä kesken projektin ilmoiteta ett on menta louhoksille uimaan.

tiän siis niin, etta menen louhoksille heittelemaan tikkaa. mina panen tuollaiset kodinturvajoukot ahtaallle. loppuuu se leikki luvattomilla uiarannoilla, se onminun mielipide kun minulle ollaan epärehellisia.

kai kerroin, etta apua sain jossain siivouprjetissa vakuutusyhön suhteen, mutta tuolllaiset kädenojennukset eivät minua rauhoita, vaan lisäävät viihaani

enni. sinä lupasit toimittaa kirjani 'paihdelaääketiede' minullle takasinin kotiin tiistaiksi. nyt sinä olet myöhässä. minä tulen ja haen sen itse, ja lyön sinua niin etta näet sateenkaaren, niin tärkea se kirja minulle on j valheesi törkea!

maota ,iota rimllika ,oa lasotteöem p,aam jotaaseem taåaam. ,itta somit ,oma öaotam ,alsa,aamm tipm ,omiööe laööoom veöam ka soma ,alsat sem!

arafat techicolor

P.S. mia haluan etta se kirja tulee kotiiin ja mia tahdon ellaa kuvitelmassa etta niin kay niin etta mina en liiiku, silla liikkumatta mina sen lainasin. nyt kipikpi se kirja onkijarventielle!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.