IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[miä rikon lupaukseni kun ei pankki antanut armoa, eikä niih]

näin on kirjotettu post-it, joka on eka merkintä:

M: sammuttiks' kukaan saunaa?
S: sammutin.
P: sammutin sammutti saunan?!

--

elefantstinen

...harmaita aivosoluja sorkkien, maya porasi reiän päähäni; verenpaine laski, minusta tuli petollinen, ja petturi. en oikeataan ajattele että olisin väärintekija kun ajattelen mitä luen minulle tehdyn... mutta sanani syön.

...

"hyva että sulla on työ, minne mennä aamuisin. hyvä että sulla säilyi järki, kun minä sekosin..."

sitä ennen:

"ei kukaan tajuaisi vain ymmärtää, ja antaa minulle periksi ja anteeksi, eritoten niin paljon asioita tai asioista kuin sinä ja sikisi minä sinua niin paljon rakastan... muunmuassa"

niin, irtolauseita... jostain...

"Antilla on taas se "outo" olo, kun mie en oikein tiiä hermostuttaaks sitä mun läsnä olo vai onks se vaan niin jumis et minust tuntuu sille. no, näitä välil on, mut en mie huolissaa oo, se rakkaus mihin mie uskon ei noin hiljasesti hiipuis. jos se hiipuis. mut kun se ei hiiivu!!!

myöhemmin. vähän myöhemmin

Paula Ala-Turkia Paula Ala-Turkia Paula Ala-Turkia Paula Ala-Turkia Paula Ala-Turkia Paula Ala-Turkia Paula Ala-Turkia Paula Ala-Turkia Paula Ala-Turkia Paula Ala-Turkia Paula Ala-Turkia Paula Ala-Turkia Paula Ala-Turkia Paula Ala-Turkia Paula Ala-Turkia Paula Ala-Turkia Paula Ala-Turkia

p.s. miäkin olen psykopaatti, hauska tutustua. haluatko että luen sulle mika waltaria? ääneen, tahon kuulla omaa ääntäni ja lukea waltaria. minul' on pakottava tarve... saanko,m vähän, edes vähän lukea waltaria... ääneen, omaan ääneen, hä, mitä?

-paskanaaman paskapuheita ja muittenkin, vähän. valehtelusta miä olen aina tykänny. niin että oikein seisoo siinä sanat, mistä luen. katotaas peiliin ja valehellaan lisää. on ruususen aika saaha puolasta sormeen ja pala omenasta kurkkuun. miä olen kaikkein kaunein, peilitalossakin. ja miä urkin ihmisistä kaiken ja kerron ne maailmalle vaikka ketään ei kiinostaisi. sillä tulee sekin päivä kun asiat kiinnostaa ja puheeni muuttu todesta peloksi ja miä olen nostradamus potenssiin 0.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.